2777
2789

پیش چ دکتری برم برای گلو و دهان زگیل تناسلی و چک کنن

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در دهان ؟

اره ب وضوح معلوم نی ولی تو گلوم ی مشکلاتی حس میکنم

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

دکتر زنان 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
همون دکتر  زنان ک میری بگو تو دهانتم زده

دیروز پیش متخصص رفتم خیلی چیز خاصی نگف گفتم دهان و گلو گف نه همچین چیزی نمیشه معلوم بدد در این ضمینه اطلاعات نداره

اگه مطمئن شدی زگیل دهانی هست یه محصول برا این مشکل داریم بگو تا راهنماییت کنم

چی میشه توضیح بدی

اگه رابطه دهانی برقرار کنه بله 

ن دست الوده ....

اگه مطمئن شدی زگیل دهانی هست یه محصول برا این مشکل داریم بگو تا راهنماییت کنم

مال من حس میکنم نزدیک ب گلوم هست

زگیل تناسلی رو ناخن دوستم بود دکتر گفتن حتما نباید براثر رابطه اومده باشه چون زیر ناخنش بود، گفتن ی نوع ویروس هم میشه گفت دارو و فریز کرد بهتر شده البته شیره ی انجیر هم بی تاثیر نبود 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
شاید تبخاله عزیزم یا چیز دیگه .رابطه دهانی داشتی؟

ن نگاه کرد گفت شبیه زگیله.....بخدا من فقط یا شوهرم بودم فقط میدونم مامانمم مبتلاست