2777
2789
عنوان

حکم‌شرعی زیرمیزی

542 بازدید | 36 پست

سلام،دوستان من زایمان اولم  طبیعی بود و بشدت زجر کشیدم  حالا تو شهرمون دکتر هست که سزارین  انجام میده که بایستی مبلغی پول بهش بدی که نامه سزارین بهت بده حالا با شوهرم مشکل دارم که میگه زیر میزی حرامه از طرفی واقعا نمیتونم  درد طبیعی و تحمل کنم😭😭،‌به نظره شما زیر میزی حرامه؟ 

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرامه 

عزیزم ینی هیچ دکتری نیس که انجام بده برات

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
خب اخه داری حقی رو ناحق نمیکنی که🤔چی بگم  من چندان مذهبی نیستم و اطلاعات درستی ندارم😕

بخدا هر شب کابوس زایمان‌مییینم

برو بیمارستان خصوصی خیلی رحت بدون رشوه برلت عمل میکنن

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁
بله عزیزم حرامه.اونایی که میگن نه واسه خودشون کلاه شرعی درست میکنن.زایمان طبیعی اصلا ترس نداره.اتفاق ...

نه والا چنان زجر کشیدم ۱۰ ساعت که مرگ خودم و از خدا میخواستم

با اجازه استارتر عزیز...من محتاجم به دعاتون ..لطفا به تاپیکم سربزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6500167/سوره-نصر-و-حاجت-روایی

اگر نیکی کنید به خودتان خوبی کرده اید و اگر بدی کنید باز هم به خودتان بدی کرده اید... تیکر بارداری نیست...کاربری دوم

حق داری زیاده اما تو ک می خوای یه مقدار ب دکتر بدی تازه حروم! یکم بذار روش حلال باشه

اما چرا نمیری دنبال دکتری بگردی ک راحت فبول کنه سزارین بشی؟ خیلی از دکترا خودشون مشتاق ترن 

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁