2777
2789

خاب دیدم   یه پسره برام کلی خوراکی خریدع بود دادبهم  ولی فقد لوشک ب چشم خورد و خوردم یکمم نمیدودنم ترش بود یاچی زرد رنگ بود یه بسته گنده..تعبیرش چیه کسی دیده تاحالا همچنین خوابی 

😐هچ

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاهرخوابی تعبیرنداره هامثلاامام صادق نگفتن دیدن لواشک درخواب...

برای اینابایدبری تعبیرای مسخره بخونی مثل درسرزمین رویاهاآمده:دیدن لواشک درخواب ب معنی اینست ک شماب زودی بامیوه هایی ک خریدیدلواشک میپزید.

الفراااار

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨