2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم تقریبا مثل شما,البته بیشتر از گوشت بدم میاد,الانم چیزای ترش و شور دوست دارم ولی جنسیتش هنوز مشخص ...

منم از گوشت متنفرم 

اصلا نخوردم از اول بارداریم 

تو سفره که هست من نگاش نمیکنم حالم بد میشه 

ولی کله پاچه میخورم 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند ماهته عزیزم من ۴ ماهمه اینجوریم خوب نشدم چیزی نمیخوریم برای بچمون بد نیست گشنم میشه بعضی وقتا ام ...

من 3 ماهمه عزیزم 

هر جور شده بخور .حتی چیزایی که گوشتی و پروتئینی نیس.شاید خونه خودت دوس نداری چیزی بخوری.برو خونه مامانت بخور.‌مثلا من از گوشت و تخم مرغ و اینجور غذاهای مفید خوشم نمیاد الان اصلا ولی میام اش و سوپ میخورم حتی هرروز.دلمه میخورم..سیب زمینی سرخ میکنم با سس میخورم ..فقط میخام معدمو خالی نگه ندارم..اگه حالت تهوع هم داری قرص دمیترون بخور قبل غذا حتما 

حتی کیک درست کن یا بخر شبا شیرو کیک بخور .فقط معدت خالی نمونه و مکمل هاتو بخور حتما 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من 3 ماهمه عزیزم  هر جور شده بخور .حتی چیزایی که گوشتی و پروتئینی نیس.شاید خونه خودت دوس نداری ...

مرسی عزیزم من فقط کارم کیک خوردن و سیب زمینی و بعضی اوقات ابگوشت غیر از اینا چیزی نمیخورم دیگه مکملام خیلی اذیتم میکنه وقتی میخورم کل معدم بهم میریزه دمیترون هم دارم تو خونه اما از اول بارداری نخوردم چون میگن خیلی عوارض داره مرسی عزیزم از راهنماییت انشالا نی نی هامون سالم و سلامت بیان بغلمون🤲😍