2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دلم نمیخاد متنفرم از همه چی ..فقط آلوچه میخورم و گوجه سبز  پسره

منم تقریبا مثل شما,البته بیشتر از گوشت بدم میاد,الانم چیزای ترش و شور دوست دارم ولی جنسیتش هنوز مشخص نیست

هیچی دلم نمیخاد متنفرم از همه چی ..فقط آلوچه میخورم و گوجه سبز  پسره

چند ماهته عزیزم من ۴ ماهمه اینجوریم خوب نشدم چیزی نمیخوریم برای بچمون بد نیست گشنم میشه بعضی وقتا اما دلم نمیخواد چیزی بخورم و اینکه دکترم مولتی ویتامین داده بعد غذا اما چون نمیخورم اوناروهم نمیخورم شکم خالی خوردم حالم بد شد

۱۰ هفته☹

انشالا سالم بیاد بغلت گلم من ۱۶ هفته هستم اما هنوزم نمیتونم لب به غذا بزنم دلم میخواد بشینم یه دل سیر غذا بخورم اما نمیتونم اولا که عکس غذاروهم میدیدم حالم بد میشد

انشالا سالم بیاد بغلت گلم من ۱۶ هفته هستم اما هنوزم نمیتونم لب به غذا بزنم دلم میخواد بشینم یه دل سی ...

منم یکی واسم بپزه کمی میتونم ولی خودم بپزم اصلا,متاسفانه غریبم همشم باید خودم بپزم

من بیشتر میل به شوری دارم اما گوجه سبزم دوست دارم,از ترشا فقط گوجه سبز دوست دارم 

البته ویار برا هرکسی یجوره ممکنه ترشی دوس داشته باشی پسر باشه یا مثل من ترشی دوس داشته باشی دختر باشه

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه