2777
2789
عنوان

دعای فرج🌸💜

86 بازدید | 10 پست

بخوان جان آقام دعا اثر دارد..🙃💜

دعاکبوترعشق است وبال وپردارد🌸

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  

توجه به امام زمان علیه السلام...

🔅بعضی به زندگی بدون #امام_زمان «عجل الله تعالے فرجه الشریف» عادت کرده اند، و جز در هنگام سختی ها، از ایشان هیچ یادی نمی کنند ‼️

🔅غافل از آن که توجه و دعای به حضرت، موجب گشایش برای خود شخص است و عنایات ایشان را بیشتر به خویش جلب می کند.

🔸حسن بن جهم گوید: به #حضرت_ابالحسن علیه السلام عرض کردم: مرا از دعا فراموش مکن؛

👈 فرمود تو می دانى که من فراموشت کنم؟

🔅گوید: در فکر فرو رفتم و با خود گفتم:

آنحضرت براى شیعیانش دعا کند و من هم از #شیعیان او هستم (پس براى من دعا کند)

عرض کردم: نه، شما مرا فراموش نمیکنى.

🔅 فرمود: این را از کجا دانستى؟

عرض کردم: من از شیعیان شما هستم و شما هم که براى شیعیان دعا میکنى (پس مرا هم در ضمن #دعا می کنید)

🔅فرمود: جز این هم چیزى دانستى؟

گوید: عرض کردم: نه.

🔅فرمود: هرگاه خواستى بدانى نزد من چگونه هستى بنگر من نزد تو چگونه هستم.

📚 اصول کافی

⚘اَللّهُــــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــــکَ الفَـــــرج⚘

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوستان لطفا امضامو بخونيد😔

از همتون عاجزانه ميخوام كه دعام كنيد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
دوستان لطفا امضامو بخونيد😔 از همتون عاجزانه ميخوام كه دعام كنيد

ان شاءالله خوب بشه 

من سوره ی واقعه و حمد رو میخونم و هر چقدر که بتونم صلوات می فرستم 💜

ان شاءالله خوب بشه  من سوره ی واقعه و حمد رو میخونم و هر چقدر که بتونم صلوات می فرستم 💜

فدات بشم خواهر گلم

ان شاءالله رنگ غم نبيني و به تمام حوائجت برسي و خدا هميشه پشت و پناهت باشه🙏🏻🌸

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
فدات بشم خواهر گلم ان شاءالله رنگ غم نبيني و به تمام حوائجت برسي و خدا هميشه پشت و پناهت باشه🙏🏻🌸

خدانکنه عزیزم...ممنون از دعای خیرت 

امام حسین امین گوی دعاهاتون 🤲🌸

خدانکنه عزیزم...ممنون از دعای خیرت  امام حسین امین گوی دعاهاتون 🤲🌸

ان شاءالله🌷🙏🏻

@عروس_خانومااااا    

سلام عزیز جان بی اندازه ممنون. خوندم الهی فرم ایشون هرچه سریع تر رقم بخوره🌺😞

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔