2777
2789
عنوان

دعای فرج🌸💜

86 بازدید | 10 پست

بخوان جان آقام دعا اثر دارد..🙃💜

دعاکبوترعشق است وبال وپردارد🌸

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  

توجه به امام زمان علیه السلام...

🔅بعضی به زندگی بدون #امام_زمان «عجل الله تعالے فرجه الشریف» عادت کرده اند، و جز در هنگام سختی ها، از ایشان هیچ یادی نمی کنند ‼️

🔅غافل از آن که توجه و دعای به حضرت، موجب گشایش برای خود شخص است و عنایات ایشان را بیشتر به خویش جلب می کند.

🔸حسن بن جهم گوید: به #حضرت_ابالحسن علیه السلام عرض کردم: مرا از دعا فراموش مکن؛

👈 فرمود تو می دانى که من فراموشت کنم؟

🔅گوید: در فکر فرو رفتم و با خود گفتم:

آنحضرت براى شیعیانش دعا کند و من هم از #شیعیان او هستم (پس براى من دعا کند)

عرض کردم: نه، شما مرا فراموش نمیکنى.

🔅 فرمود: این را از کجا دانستى؟

عرض کردم: من از شیعیان شما هستم و شما هم که براى شیعیان دعا میکنى (پس مرا هم در ضمن #دعا می کنید)

🔅فرمود: جز این هم چیزى دانستى؟

گوید: عرض کردم: نه.

🔅فرمود: هرگاه خواستى بدانى نزد من چگونه هستى بنگر من نزد تو چگونه هستم.

📚 اصول کافی

⚘اَللّهُــــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــــکَ الفَـــــرج⚘

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان لطفا امضامو بخونيد😔

از همتون عاجزانه ميخوام كه دعام كنيد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
دوستان لطفا امضامو بخونيد😔 از همتون عاجزانه ميخوام كه دعام كنيد

ان شاءالله خوب بشه 

من سوره ی واقعه و حمد رو میخونم و هر چقدر که بتونم صلوات می فرستم 💜

ان شاءالله خوب بشه  من سوره ی واقعه و حمد رو میخونم و هر چقدر که بتونم صلوات می فرستم 💜

فدات بشم خواهر گلم

ان شاءالله رنگ غم نبيني و به تمام حوائجت برسي و خدا هميشه پشت و پناهت باشه🙏🏻🌸

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
فدات بشم خواهر گلم ان شاءالله رنگ غم نبيني و به تمام حوائجت برسي و خدا هميشه پشت و پناهت باشه🙏🏻🌸

خدانکنه عزیزم...ممنون از دعای خیرت 

امام حسین امین گوی دعاهاتون 🤲🌸

خدانکنه عزیزم...ممنون از دعای خیرت  امام حسین امین گوی دعاهاتون 🤲🌸

ان شاءالله🌷🙏🏻

@عروس_خانومااااا    

سلام عزیز جان بی اندازه ممنون. خوندم الهی فرم ایشون هرچه سریع تر رقم بخوره🌺😞

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔