2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یادمه کیو تن چون الانم میخورم ماله کارخونه ها متفاوت میشه رنگ الانم نارنجیه برا چی میخوری شما؟

من برای کمک به بارداری...مال من نارنجیه رنگ قرصش...مال شما هم نارنجیه؟ 

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
یادمه کیو تن چون الانم میخورم ماله کارخونه ها متفاوت میشه رنگ الانم نارنجیه برا چی میخوری شما؟

مال من مال شرکت گلدن لایف هست

من برای کمک به بارداری...مال من نارنجیه رنگ قرصش...مال شما هم نارنجیه؟ 

بله.ال آرژنیک هم بخور اسید فولیک و امگا ۳ .ویا یدفعه اگه پول داری فرتیل سی ام بخور که من پولشو ندارم

بله.ال آرژنیک هم بخور اسید فولیک و امگا ۳ .ویا یدفعه اگه پول داری فرتیل سی ام بخور که من پولشو ندارم

باشه میخورم ولی فرتیل رو انشالله دوره دیگه...اره هزینه اش بالاس...این کیوتن هم من پارسال خریدم ..نگران بودم که شاید خراب شده باشه.چون طی این مدت تو یخچال نبوده..گفتم ازتون اول بپرسم...کیوتن رو بعد از صبحانه میخوری؟

باشه میخورم ولی فرتیل رو انشالله دوره دیگه...اره هزینه اش بالاس...این کیوتن هم من پارسال خریدم ..نگر ...

من یک سال نگه نداشتم اما با ال ارژنیک ۱۰۰۰ بخور.انشالله دوتامون به آرزومون میرسیم

من یک سال نگه نداشتم اما با ال ارژنیک ۱۰۰۰ بخور.انشالله دوتامون به آرزومون میرسیم

ببخشید کیوتن من داخلش بوگیره و سه تا پنبه چپوندن توش مال شما هم همین طوره؟  

ببخشید کیوتن من داخلش بوگیره و سه تا پنبه چپوندن توش مال شما هم همین طوره؟    

هس .ولی من یک سال تاحالا نگه نداشتم شاید چن ماه از داروخونه بپرس بهت میگه استفاده کنی یا نع.تاریخ انقضاشم نیگا کن.یا بده داروخونه نیگا کنه

هس .ولی من یک سال تاحالا نگه نداشتم شاید چن ماه از داروخونه بپرس بهت میگه استفاده کنی یا نع.تاریخ ان ...

تاریخ انقضا داره دوست گلم..