من ریاضیم قویه تو قلم چی هم ریاضیمو بالای ۷۲ میزنم
چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
بچه ها ی سوال کارنامه نهایی بعد کنکور میاد یا قبلش
میخوام تغییر کنم من یه دختری هم که نوجوانی رو پشت سرگذاشته چه خوب چه بعد باید ازالان به فکرایندم باشم ثانیه های طلایی جوانی که تعیین میکنن تو عرش باشم یا تو فرش حس میکنم باتمام وجودم یه موفقیت عمیق بالاترین بالا ترااامن میتوووونم
اوایل که شروع کردی به خوندن ریاضی هر تستو تو چنند دقیقه میزدی؟
خب اون اوایل بستگی داشت سوال چی بود مثلا من کلاس دهم یه تست رو تو پنج دقیقه میزدم
چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
عزیزم میشه بگی یعنی باید حتما قبل کنکور بگیریم یعنی قبل این که کنکور بدیم اطلاعاتی چیزی باید وارد سایت کنیم؟؟من مثلا میخوام بعد کنکور بگیرم
میخوام تغییر کنم من یه دختری هم که نوجوانی رو پشت سرگذاشته چه خوب چه بعد باید ازالان به فکرایندم باشم ثانیه های طلایی جوانی که تعیین میکنن تو عرش باشم یا تو فرش حس میکنم باتمام وجودم یه موفقیت عمیق بالاترین بالا ترااامن میتوووونم
ببین من درسنامرو میخونم میفههم ولی میرم تست میزنم مغزم قفل میکنه اصلا نمیتونم پاسخ بدم بعد میرم پاسخ ...
خب شما پایه چندمی؟