2777
2789
عنوان

👶👶غذای نی نی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3695 بازدید | 186 پست

ببخشید من بچم ۲۳خرداد شیش ماهش تمومه از اون موقع چ چیزایی میتونم بش بدم این فرنی و سوپایی ک گذاشتین میشه اخه مشخص نیست برای از چند ماهگیه!

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 🌺 بله خودمم، خداروشکر مشکلی پیش نیومد  پسرم الان رفته تو شش ماه😍

ماشالله.

خیلی به فکرت بودم . اسم کاربریتو یادم نمیومد الان از عکس پروفایلت شناختم. خیلی خوشحال شدم . خدا نگه دارکوجولوت باشه.

خدایا شکرت❤
ببخشید من بچم ۲۳خرداد شیش ماهش تمومه از اون موقع چ چیزایی میتونم بش بدم این فرنی و سوپایی ک گذاشتین ...

اینایی که گذاشتم واسه زیر شش ماهم میشن 

پسر خودم 19خرداد شش ماهش تموم میشه 

الان اینارو میخوره که گوشت و مرغ ندارن 

ماشالله.  خیلی به فکرت بودم . اسم کاربریتو یادم نمیومد الان از عکس پروفایلت شناختم. خیلی خوشحا ...

قربون محبتت 😍رفلاکس بچتون چطوره 

چند وقتشه 

اگه خاستی ببرمت تاپیک مامانای آذر 99 

اونجا بچه رفلاکس هست مادرا کمکت کنن

معلومه خانه داری آخه تو دنیای امروز کی وقت میکنه این همه مدل خب آماده هست راحت

قربونت برم 💖 من بچه سوممه به لطف خدا 

تجربه هایی که دارم به دوستامم ارائه میدم 

انشالا مفید باشه براشون

والا وقت زیادی ام نمیگیره که، غذای خونگی بهرحال سالمتره😍

قربون محبتت 😍رفلاکس بچتون چطوره  چند وقتشه  اگه خاستی ببرمت تاپیک مامانای آذر 99  ...

رفلاکس پنهانه . کولیک هم داره.  دکتر شربت داده ولی تاثیری نداشته. طفلکم خیلی عذاب میکشه.

ممنون میشم ببریم❤❤

خدایا شکرت❤
اینایی که گذاشتم واسه زیر شش ماهم میشن  پسر خودم 19خرداد شش ماهش تموم میشه  الان اینارو ...

دستت طلا واقعا این جور تاپیکا مفیدن کاش بهشون بیشتر توجه بشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....