قرار شد اینجا عکس و دستور غذاهایی که واسه نی نی های دلبندمون آماده میکنیم رو بزاریم تا هم بچه های تاپیک خودمون(مامانای آذر99) و هم بقیه دوستان نی نی سایتی مون استفاده کنن😍
فقط خیلی خیلی ممنون میشم که پست و مطالب اضافه نذاریم تا دسترسی به مطالب مفید راحت تر باشه🙏😘
ببخشید من بچم ۲۳خرداد شیش ماهش تمومه از اون موقع چ چیزایی میتونم بش بدم این فرنی و سوپایی ک گذاشتین میشه اخه مشخص نیست برای از چند ماهگیه!
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اینایی که گذاشتم واسه زیر شش ماهم میشن پسر خودم 19خرداد شش ماهش تموم میشه الان اینارو ...
دستت طلا واقعا این جور تاپیکا مفیدن کاش بهشون بیشتر توجه بشه
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....