سلام خانوما پسر من چهار سال نیم ساله هست هر حرکتی تو خونه میکنیم فوری میره و به هر کی چه همسایه چه مامانبزرگش میگه همیشه براش توضیح میدم قصه میگم که نباید برای کسی بگی ولی فایده نداره الان بیرون بودیم عموش بقلش کرده میگه کجا بودی عمو میگه مامانم بهم گفته که به عمو علی نگو ما تو پارک بودیم درصورتی که من دراین مورد اصلا باهاش حرفی نزدم خودش گفت من باید چجوری رفتار کنم چی بگم چجور بهش بفهمونم که کارش اشتباهه
منم ب دخترم میگم ب بابا بگو ببرتمون فلان جا نگو من گفتم میره ب باباش میگه ببرمون فلان جا شوهرم ک قبول کرد میگه مامان کفت بت بگم ببرمون ولی نگو من گفتم تا ببرتمون توهم بش نگی ها مامانی عصبانی میشه🥴🥴🥴
مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده
اقتضای سنشه . هرچی بگی نگو بدتر میکنه محل بهش نده خودتم حلو مادرت یا.... تعریف نکن از چیزی یا کسی . وقتی حواسش نیست صحبت کن .۲ سال دیگه میشه بهش فهموند جایی حرف نزنه. دختر خاله فضول من عادتش بود یه بچه رو گیر می آورد و از کل زندگی طرف ازبچه میپرسید بعد به بچه های خودشون یاد داده بودن هرکی سوال کرد بگید نمیدونم
به نظرم امکان داره دیگران ازش سوال میکنن و اونم برای خوشایند و جلب توجه گزارش میکرده و بعدا هم میشه عادتش چون واکنش دیگران مثبته ...مثلا برادرزاده های من که میان مامانم یکسره می پرسه چی شد کجا رفتید چی خوردید ..خیلی هم تو لفافه و با سیاست می پرسه...بچه هم خب قطعا میگه ..حالا راهکار چیه یه عروس مون بچه ش رو کاملا تفهیم کرده کلمه ای نمیگه ولی خب بازم چیزایی رو که برای مادرم دونستنش جالبه حتی با گفتن یه کلمه لو میده😬در نتیجه ببین کسی رو اطرافت هست که با سوال و جواب و تشویق و جلب توجه پسرت باعث دهن لق شدنش شده ...و اینکه بهش تفهیم کن اگر مساعل تون رو بگه باعث دلخوری و رنجش میشه که ممکنه اون درک نکنه ...
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
من یادم نمیاد مامانم میگه منم هرچی میشده به بابام میگفتم یک دفعه خالم چنان نوازشم کرده الان با 24سال سن تاحالا نشده کسی بتونه حرفی از زبونم بکشه خدا داند چه به سرم اورده🙄🙄🙃
3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان