2777
2789
عنوان

بچه ی دهن لق. مامانای با تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 37 پست
کتک

ن گناه داره 

منم ب دخترم میگم ب بابا بگو ببرتمون فلان جا نگو من گفتم میره ب باباش میگه ببرمون فلان جا شوهرم ک قبول کرد میگه مامان کفت بت بگم ببرمون ولی نگو من گفتم تا ببرتمون توهم بش نگی ها مامانی عصبانی میشه🥴🥴🥴

مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن گناه داره  منم ب دخترم میگم ب بابا بگو ببرتمون فلان جا نگو من گفتم میره ب باباش میگه ببرمون ...

ببین گلم اون بین تو و شوهرته نه اینکه تا زن همسایه اومد هرچی توخونه اتفاق افتاده بگه

در مورد حرفها و حریم خصوصی براش بگو اعضای خصوصی بدنش رو بهش یاد بده ک نه کسی حق داره ببینه ن اون حق ...

اندام خصوصیشو کامل درک میکنه ولی وقتی بهش میگم نباید فلان چیزارو بری بگی دقیق میره میگه مامانم گفت اینارو نباید بگم 

ببین گلم اون بین تو و شوهرته نه اینکه تا زن همسایه اومد هرچی توخونه اتفاق افتاده بگه

ب مادرشوهرمم میگه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 

اقتضای سنشه . هرچی بگی نگو بدتر میکنه محل بهش نده خودتم حلو مادرت یا.... تعریف نکن از چیزی یا کسی . وقتی حواسش نیست صحبت کن .۲ سال دیگه میشه بهش فهموند جایی حرف نزنه. دختر خاله فضول من عادتش بود یه بچه رو گیر می آورد و از کل زندگی طرف ازبچه میپرسید بعد به بچه های خودشون یاد داده بودن هرکی سوال کرد بگید نمیدونم

وای منم پسرم شش سالشه هرچی جلوش بگیم به همه میگه هر جور رفتار کردم درست نشد سعی میکنم جلوش هیچی نگم ...

خب بعضی وقتا اتفاقایی میفته که نمیتونی واقعا جلوش نگی باید بدونه که نباید بگه

به نظرم امکان داره دیگران ازش سوال میکنن و اونم برای خوشایند و جلب توجه گزارش میکرده و بعدا هم میشه عادتش چون واکنش دیگران مثبته ...مثلا برادرزاده های من که میان مامانم یکسره می پرسه چی شد کجا رفتید چی خوردید ..خیلی هم تو لفافه و با سیاست می پرسه...بچه هم خب قطعا میگه ..حالا راهکار چیه یه عروس مون بچه ش رو کاملا تفهیم کرده کلمه ای نمیگه ولی خب بازم چیزایی رو که برای مادرم دونستنش جالبه حتی با گفتن یه کلمه لو میده😬در نتیجه ببین کسی رو اطرافت هست که با سوال و جواب و تشویق و جلب توجه پسرت باعث دهن لق شدنش شده ...و اینکه بهش تفهیم کن اگر مساعل تون رو بگه باعث دلخوری و رنجش میشه که ممکنه اون درک نکنه ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

من یادم نمیاد مامانم میگه منم هرچی میشده به بابام میگفتم یک دفعه خالم چنان نوازشم کرده الان با 24سال سن تاحالا نشده کسی بتونه حرفی از زبونم بکشه خدا داند چه به سرم اورده🙄🙄🙃

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان