2777
2789
ارزو‌توبنویس‌روی‌کاغذهمراباشکرگزاری  بعددورش‌خط‌بکش  اطراف‌دایره‌این‌کدو‌بنویس

میشه ی ارزو با شکرگذاری مثال بزنی؟ برا هر ارزویی این کد رو بنویسیم؟

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدو ازکجا بیارم؟

ببین نیکولا تسلا گفته ۳ و۶و۹ سه عدد سحر امیزن تمام کائنات از این ۳ عدد ساخته شده مثلا گفته صبح خواسته‌تو ۳ بار بنویس ظهر ۶ بار شب ۹ بار هرروز تکرار کن تا بشه

واقعا؟ کد چجوری بود خودت گرفتی یا اینستا دیدی خوندی

اره‌نتیجه‌گرفتم

اینستا‌نه 

کد369

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
میشه ی ارزو با شکرگذاری مثال بزنی؟ برا هر ارزویی این کد رو بنویسیم؟

ببین مثلامینویسی‌خدایا‌شکرت‌که‌من‌این‌گوشی 

وخریدم‌درحالی‌که‌نخریدی 

بعدیه‌دایره‌میکشی‌دورش‌صفحه‌روپراز‌عدد369 

می‌کنی 

یک‌هفته‌باید‌بنویسی

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
تو این جوری جواب گرفتی؟

اره‌یک‌هفته‌نوشتم‌نتیجه‌گرفتم

ببین مثلامینویسی‌خدایا‌شکرت‌که‌من‌این‌گوشی  وخریدم‌درحالی‌که‌نخریدی  بعدیه‌دایره‌میکشی‌د ...

اگه ى نفر رو ک ادم بدیه بخوام از م دور شه میشه بنویسم همین ارزو رو؟

گفتی خواستهچهامو ک نوشتم دورش بنویسم369؟مثل دایره دورش بنویسم369؟بعد چند بار عدد رو دور دایره بنویسم ...

خواستت‌وکه‌نوشتی‌دورش‌دایره‌بکش 

بعددوردایره‌369روبنویس‌هرچی‌دوست 

داره‌ولی‌باید‌دوردایره‌کامل‌باشه