2777
2789
اگه ى نفر رو ک ادم بدیه بخوام از م دور شه میشه بنویسم همین ارزو رو؟

آره میشه 

بنویس‌‌خدایا‌شکرت‌که‌ازم‌رفع‌شدو..

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
ببین مثلامینویسی‌خدایا‌شکرت‌که‌من‌این‌گوشی  وخریدم‌درحالی‌که‌نخریدی  بعدیه‌دایره‌میکشی‌د ...

دمت گرممممم

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ى نفر رو ک ادم بدیه بخوام از م دور شه میشه بنویسم همین ارزو رو؟

من نوشتم گفتم جودی دور شه که خودش دیگه نخواد باهام رفیق باشه من دکش نکنم خودش بره😂😂😂 شد شکر خدا 

خواستت‌وکه‌نوشتی‌دورش‌دایره‌بکش  بعددوردایره‌369روبنویس‌هرچی‌دوست  داره‌ولی‌باید‌دوردایر ...

میشه علاوه بر دور دایره کلللل صفحه رو هم نوشت؟

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
من نوشتم گفتم جودی دور شه که خودش دیگه نخواد باهام رفیق باشه من دکش نکنم خودش بره😂😂😂 شد شکر خدا&n ...

عزیزم توام عین مهسا نوشتی؟

سلام عزیزم خب برای من هر چی میدونی بگو به اونی که میخوام میرسم ازدواج دارم ندارم

تومهربونی 

یکم‌وسواس‌داری 

طبعت‌بلغمیه؟ 

نه‌مخالفت‌پیش‌میاد 

ازدواج‌میکنی

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
میشه علاوه بر دور دایره کلللل صفحه رو هم نوشت؟

اره‌من‌کل‌صفحه‌رونوشتم

عزیزم می تونی کی شوهرم ارتقای شغلی داره هی سه ماه سه ماه عقب می افته خسته شدم ازانتظار

یکم‌طول‌میکشه‌ولی‌درست‌میشه 

تقصیرخود‌شوهرته‌‌ندونم‌کاری‌میکنه

بلغمی یعنی چجوری؟ازدواج میتونی بگی کی

بلغمی‌دیگه‌بزن‌دربارش‌بخون 

اخرامسال

اره‌یک‌هفته‌هرروز

ووای حس ششمی؟؟؟میشه بگی منو r بهم میرسیم یا نه؟اگ اره با سختی یا اسونی؟اگ ن کی جدا میشیم ببخشا