2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما اونم بیشتر از شما بهشون احترام میذاره

اتفاقاانقدرفتارش تنده اصلاکسی اجازه نداره بهش چیزی بگه ولی بامن که بدحرف میزنن روم نمیشه بهشون چیزی بگم نه مادرشوهرم نه دختراش واسه همه کاراشون منوصدامیکنن ولی به اون هیچی نمیگن

تو بهشون احترام بزار همیشه هروقت میری اونجا گاهی یچیزی ببر باهاشون خوب باش کمک مامان شوهرت بکن حالا ...

واسه همینع باهام بدن چون زیادی باهاشون خوبم فقط حاریم سیاست داده نمیتونم خاک توسرم عین بچه هام

توام مثل اون با سیاست  باش 😉ببین چیکار میکنه همه که مثل هم نیستن

مشکلم همینه خیلی تلاش میکنم کقتی دارن بهم بی احترامی میکنن جلوسون وایستم ازخودم دفاع کنم ولی نمیتونم انقدجاریموتحویل میگیرن هیچ وقت بهش چیزی نمیگن که یه وقت عصبانی نشه

استاتر مگه اونجا چجوری رفتار میکنی ؟😁

مثلاوقتی میرم منوجاریم باهم خونشون هستیم ولی همیشه به من میگن برواین کاروکن اون کاروکن هم خودش هم دخترش منم میگم که نمیتونم چیزی بگم شخصیتم اینطوریه

مشکلم همینه خیلی تلاش میکنم کقتی دارن بهم بی احترامی میکنن جلوسون وایستم ازخودم دفاع کنم ولی نمیتونم ...

به شوهرت بگو باهام اینجوری ان اینجوری بهش بگو 

بگو یه چند روزه خیلی ناراحتم 

میگه چرا 

بگو نمی‌خوام بهت بر بخوره منظوری ندارم بخدا هروقت میرم خونه مامانت اینا باهام رفتار بدی دارن منم که همشون بهشون احترام میزارم اگه راه حلی داری  بگو خیلی اعصابم خورده

جاریت از همون اول میخشو محکم کوبید 

کم برو خونه مادر شوهرت میری سنجیده حرف بزن سنجیده رفتار کن زود هم برگرد خونه ات اگه میری با شوهرت برو پیش شوهرت چیزی نمیگن

مثلا دیدی حالشون بهم ریخته پیش شوهرت مرتب کن ببین اونا چیکار میکنن دیگه حله

مثلاوقتی میرم منوجاریم باهم خونشون هستیم ولی همیشه به من میگن برواین کاروکن اون کاروکن هم خودش هم دخ ...

خودتو به کار ننداز بگو به همون جاریت( اسمش) مثلا بگو ریحانه جان میری این کارو انجام بدی قربون دستت کمرم درد می‌کنه 

به شوهرت بگو باهام اینجوری ان اینجوری بهش بگو  بگو یه چند روزه خیلی ناراحتم  میگه چرا&nb ...

بهش گفتم میگه چیکارکنم بایدخودت جوابشون بدی چون خودش به خانوادش گفته بودمادرش قهرکرده بوددعواراه انداخته بودمشکل خودمم حتی شوهرم دیگه براش مهم نیس به هیچ کس نمیگم ولی خودم خیلی ناراحت میشم توخودم میریزم