2777
2789
بهش گفتم میگه چیکارکنم بایدخودت جوابشون بدی چون خودش به خانوادش گفته بودمادرش قهرکرده بوددعواراه اند ...

ت خودت نریز همین کاری که گفتم انجام بده 

مگه کلفت آوردن تو خونه هرچی گفتن خودتو بزن به اون راه سرتو بکن تو گوشی اگه بی احترامی کردن با احترام از خونه برو بیرون برو خونتون 

هروقت رفتی با شوهرت برو پیش شوهرت کار کن اونجا دیگه نمیتونن چیزی بگن پیش شوهرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتو به کار ننداز بگو به همون جاریت( اسمش) مثلا بگو ریحانه جان میری این کارو انجام بدی قربون دستت ک ...

بخوام این کاروکنم کلی مادرشوهرم قرمیزنه خاک توسرم خیلی ترسوام

ت خودت نریز همین کاری که گفتم انجام بده  مگه کلفت آوردن تو خونه هرچی گفتن خودتو بزن به اون راه ...

میگم رفتارشون بده راحت میگه کرشدی نمیشنوی بازم ممنون بابت راهنماییت گلم

کاش میشددوتادخترازدواج نکردن😅

یعنی اونا تو خونه ان کارارو به تو میدن

بخدا حق نداری دیگه تنها بری اونجا 😂فقط با شوهر

با اونا هم دوست شو محبت کن بهشون اونا هم وقتی میبینن مادرشون بهت کار میده پا میشن 

یعنی اونا تو خونه ان کارارو به تو میدن بخدا حق نداری دیگه تنها بری اونجا 😂فقط با شوهر با اونا هم ...

کوچیکه خوبه بزرگه خیلی بده یعنی خیلی بدخونمون نزدیکه بهم خداکنه دیردیربرم میگه چیه خودتوسنگین گرفتی نازمیکنی اینجانمیای فلان 

کوچیکه خوبه بزرگه خیلی بده یعنی خیلی بدخونمون نزدیکه بهم خداکنه دیردیربرم میگه چیه خودتوسنگین گرفتی ...

با بزرگه هم ارتباط بگیر به کار بندازش مثلا خوردنی براشون بگیر پیششون بشین اینا 

نه نرو اونجا دیگه یک هفته دیگه اصلا نرو وقتی بهت بی احترامی میشه کجا میری 

کوچیکه خوبه بزرگه خیلی بده یعنی خیلی بدخونمون نزدیکه بهم خداکنه دیردیربرم میگه چیه خودتوسنگین گرفتی ...

وقتی گفت خودتو سنگین میگیری بگو نمی‌خوام مزاحمتون بشم 

من جای تو باشم پام رو نمیزارم اونجا اگه بزارم با شوهرم میزارم 

[QUOTE=191019718]وقتی گفت خودتو سنگین میگیری بگو نمی‌خوام مزاحمتون بشم  من جای تو باشم پام رو نمیزارم اونجا اگه ...[/QUOTمیگم که خیلی بی عرضه ام ققط من توخانواده اینجوریم خیلی تلاش کردم عوض بشم ولی نمیشه