2777
2789
عنوان

خودمو گم کردم

497 بازدید | 20 پست

ی عده آدم میگن تو خیلی خوبی

یه عده میگن خیلی بدی 

دیگه خودمو کم کردم نمیدونم چطور آدمی هستم 

خیلی واسم نظر دیگران مهمه بخدا اینقد جوش زدم دیوونه شدم .اینی ک میگم خودمو گم کردم واقعیته واقعا نمیدونم خود واقعی من چطوریه ،چطور باید رفتار کنم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خود شناسی سودمند ترین دانش هاست ، شما باید رفتار هاتو بسنجی نه دیگران ، دیگران نظر میدن فقط ولی اصل کار خودتی 🤗

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     

همونی که دلچسب خودته باش همون آدم خوبه

ب گفته های بقیه توجه نکن اونا دمدمی مزاجن اگه یه کاری کنی که به مزاجشون خوش نیاد خوبیاتم ندید میگیرن 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چطور خودمو بشناسم

تا خودت رو نشناسی و نقشه خودت رو بلد نباشی نمیتونی متناسب با ایده الات زندگی کنی 

شناخت علایق به چیزی علاقه داری با چی حال دلت خوب میشه با چی لبخند رو برات میاد ، در چه زمینه هایی استعداد داری ، صفات خوب و بدت رو در یک برگه بنویس و بعد برای خودت نتیجه بگیر و خودتو مورد قضاوت قرار بده 

هدفت در زندگی چیه 

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
تا وقتی بابام بود همش منو تایید می‌کرد الان ک نیس اگه یک مسئولیتی گردنم بیفته کسی بگه چه خبره چرا ای ...

سعی کن به تایید چیزی یا کسی نیاز نداشته باشی اونقدر خودت بی نقص کارتو انجام بدی که نیاز به تایید نباشه بلکه به تحسین باشه 

تا خودت رو نشناسی و نقشه خودت رو بلد نباشی نمیتونی متناسب با ایده الات زندگی کنی  شناخت علای ...

خیلی وقته هیچ هدفی ندارم فقط روزمو رد میکنم ولی آبروم واینکه کسی راجعبم بد نگه واسم مهمه کسی کوچکترین قضاوتی بکنه داغونم میکنه 

همه بخصوص مامانم وشوهری میگن خیلی زود رنج شدی 

سعی کن به تایید چیزی یا کسی نیاز نداشته باشی اونقدر خودت بی نقص کارتو انجام بدی که نیاز به تایید نبا ...

امروز پیشنهادتو انجام میدم تا شاید به نتیجه ای برسم تو برگه

احساس میکنم بی دستو پام از عهده کاری برنمی‌آمد ب خاطر همین جلوی کارمو میگیره و ضعیفم میکنه

خیلی وقته هیچ هدفی ندارم فقط روزمو رد میکنم ولی آبروم واینکه کسی راجعبم بد نگه واسم مهمه کسی کوچکتری ...

عزیز دلم ابرو و اعتبار برای همه مهمه 

مثلا تو دروغگو نیستی اصلا خب ؟

ولی یک نفر میاد بهت میگه دروغگو تو بخاطر اینم داغون میشی ؟

اگر ناراحت و یا اعصابت خورد میشه که صبرتو زیاد کن و به دیگران توجه نکن  همین طور که گفتم اول از همه خودتو بشناس و نظر دیگران رو فقط به عنوان یک نظر ببین اصل کار خودتی گلم  

همیشه سعیمو میکنم پیش گسی ضعفمو نشون ندم 

شاید کسی از بیرون میبینم فکر کنه خیلی مستقل و قوی ام ولی اینطور نیستم 

بخصوص جدیدا مثه یک بچه شدم ک احتیاج داره ب توجه و محبت دیگران