2777
2789
عنوان

خودمو گم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 20 پست
امروز پیشنهادتو انجام میدم تا شاید به نتیجه ای برسم تو برگه احساس میکنم بی دستو پام از عهده کاری بر ...

اعتماد به نفست کمه  

تا حدودی برای انسان اعتماد به نفس لازمه  

اگر نباشه خودتو دست کم میگیری 

اگر نباشه احساس ضعف می‌کنی 

اگر نباشه وقتی بخوری زمین دیگه بلند نمیشی 

اعتماد به نفست رو ببر بالا 

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
عزیز دلم ابرو و اعتبار برای همه مهمه  مثلا تو دروغگو نیستی اصلا خب ؟ ولی یک نفر میاد بهت میگه ...

ممنونم ک با  حوصله جوابمو دادی  عزیزم واقعا داغون بودم الان حس میکنم بهترم  سعیمو میکنم گلم موفق باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه سعیمو میکنم پیش گسی ضعفمو نشون ندم  شاید کسی از بیرون میبینم فکر کنه خیلی مستقل و قوی ام ...

ضعف نشون نده نکه فقط ظاهرا نشون ندی 

باطنا هم سعی کن هر ضعفی هست از بین ببری با توکل بر خدا و داشتن اعتماد به نفس و احساس قدرت درست میشه گلم

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
ممنونم ک با  حوصله جوابمو دادی  عزیزم واقعا داغون بودم الان حس میکنم بهترم  سعیمو میک ...

عزیزمی ♥️🤗 

همچنین گلم 🌈

اعتماد به نفست کمه   تا حدودی برای انسان اعتماد به نفس لازمه   اگر نباشه خو ...

خیلی گلی متاسفانه تمام خصوصیاتی ک گفتی رو دارم 

طوری ک از خودم بدم میاد همش آرزوی مرگ میکنم 

مامانم همش فحشم میده میگه تو نباشی من چیکار کنم 

بخدا داغونم داغون شوهرمم واسش مهم نیستم ک آرومم کنه حس تنهایی شدیدی دارم

خیلی گلی متاسفانه تمام خصوصیاتی ک گفتی رو دارم  طوری ک از خودم بدم میاد همش آرزوی مرگ میکنم&nb ...

با مامانت صحبت کن ، درد و دل کن 

تو نیاز داری به یک نفر  نه تنها تو بلکه من همه نیاز داریم به یک نفر که به صحبتامون گوش بده کی بهتر از مادر که با نصیحت های مادرونش به آدم قوت و آرامش میده 

سعی کن از خودت ضعف نشون ندی مخصوصا جلوی همسرت همیشه قوی حتی اگر ظاهراً باشه ولی همینطور که گفتم در باطنت هم کار کن باطنتم مثل ظاهراً بشه بدون هیچ ضعفی و بدون هیچ احساس پوچی