سلام خانومای عزیز ،راستش من پریود عقب افتاده اما نرفتم برای ازمایش خون میخواستم تا دو ماه صبر کنم بعد برم اما طبق احتمالی ک میدم باید تو هفته پنجم باشم امروز روز سومیه ک کمر درد دارم و گاهی هم رحمم درد میگیره به نظرتون من چیکار کنم 🙂♥️
خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️
عزیزم اگه مطمئنی بارداری این دردا برای هفته های شما خییییلی طبیعی هست
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اگه مطمئنی بارداری این دردا برای هفته های شما خییییلی طبیعی هست
الهی خدا خیرت بده عزیز ،مرسییییی بخدا خیلی خوشحالم کردی 😚😚😚♥️،اره احتمال میدم یه زره فقط شکم کردم اما جرعت رفتن برای ازمایش خون رو ندارم چون یه سقطی داشتم
واااا آز خون رو که باید همون اول بدی اون سونوی قلبه که باید دو ماهگی بری اگه مطمئنی بارداری دردا ط ...
میکم عزیز میترسم اخه یه سقطی داشتم از بس خوشحال بودم باردارم به بقیه هم گفتم و متاسفانه نموند با اینکه سه هفته مونده به پریودم بود بتا ۱۰۰۰ بود ،میدونی شنبه با ماشین پدرشورم ۴ ساعت تو ماشین بودم و تکون بدی خوردم بخدا میترسم چیزی شده باشه♥️