2777
2789
عنوان

زانو درد😢

144 بازدید | 14 پست

دوستان زانوم خیلی درد میکنه وقتی زیاد راه میرم یا حتی میدوام بنظرتون علتش چی میتونه باشه؟پیش چ دکتری باید برم؟درضمن لاغرم هستم چاق نیستم ک بگم زانودردم ممکنه علتش اضافه وزنم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنجد و بده آسیاب کنن با شیر گرم بخور ..

هر روز ناشتا یه قاشق چایخوری کوچیک اسپند با آب ولرم قورت بده .. هفته اول هر روز . هفته دوم یک روز درمیون . تا سه هفته 

خوب میشی ان شاالله 

اکثر استخون درد خانوما از کم خونیه سه شب قرص آهن بخور هر بار دوتا اگه خوب نشدی بیا فوشم بده

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
اکثر استخون درد خانوما از کم خونیه سه شب قرص آهن بخور هر بار دوتا اگه خوب نشدی بیا فوشم بده

قرص آهن ایرانی بخور 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
صربه نخورده؟خیلیفعالیت نکردی؟ویتامین دی بدنت کم نیس؟

واقعیت ازخیلی ساله اینجوریه زانوم تقریبا ۴،۵سال اما ن بمدت طولانی مثلا وقتی همین فعالیتای زیادو داشته باشم بشدت درد میگیره تا یکی دوروز دردش مث این میمونه ک انگار زانوم قفل شده باشه خم و راست کردنش درد دار میشه برام

کم خونیم دارم قرص اهنم اصن نمیخورم ،بعد اینکه تو دوره پریودیم همیشه ژلوفن مصرف میکنم یهنی اگ نخورم حالم خوب نمیشع میگن تواین دوره ژلوفن خوب نیس واسه استخوونا واینا خطرناکه درسته یهنی؟

کم خونیم دارم قرص اهنم اصن نمیخورم ،بعد اینکه تو دوره پریودیم همیشه ژلوفن مصرف میکنم یهنی اگ نخورم ح ...

دقیقا عزیزممم 

حتما قرص آهن مصرف کن قول میدم درد پریودیتم از کم خونیه