2777
2789
عنوان

تعین نی نی

248 بازدید | 38 پست

مادرشوهرم و پدر شوهرم گیر دادن که اسم بچه رو ماباید انتخاب کنیم چون قبل عروسی باردار شدی اخه چه ربطی داره 

من دوست دارم اسم بچم به دختر خاله هاش بیاد و ست باشه😞به نظرتون چیکار کنم خدااا🥺 

اثلا شاید این بچه مرد از الان شروع کردن برای اسمش😪

البته زبونم لال😁

همه دارن تحقیرم میکنن میگن چرا اینقدر زود نزدیکی کردین 😭زندگی خودم به کسی برطی نداره....

به نظر شما چیکار کنم ۱۰۰۰ بار بهشون گفتم میخوام خودم انتخاب کنم شوهرم گفت ولی گوش نمیدن 

شوهر خواهر شوهرم برگشته میگه چرا اینقدر عجله داشتید حالا میزاشتید محرم بشید بهم بعد بچه میاوردین اصلا به تو چه 

بابا من ۴_۵ ماه عقد کردیم محرم بودیم دیگه دلم میخواد باهاشون قطع رابطه کنم🥺

شوهرم اینقدر با شوهر خواهرش دعا و داد بیداد کردن اومدیم خونه مثلا رفته بودیم خبر خوش بدیم😭

#خواهر_کوچیک_عسل

تایپک های قبلی برای کسی دیگر هستش تایپک های من از تاریخ ۸ مرداد ۱۴۰۰ شروع شد❤ مامانم رونا و ریحانه 👩🏻👩🏻                  

توکه گفتی خواهرت بارداره وبیاید اسم بگید

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توکه گفتی خواهرت بارداره وبیاید اسم بگید

خب من خواهرشم 

عرررز

تایپک های قبلی برای کسی دیگر هستش تایپک های من از تاریخ ۸ مرداد ۱۴۰۰ شروع شد❤ مامانم رونا و ریحانه 👩🏻👩🏻                  
تو تاپیک قبلت دنبال اسم دختر بودی!!

بابا تایپک قبلی خواهرم بود من همونیم که تازه باردار شدن

کی گفتم دختره🙄

تاپیک قبلیتون

شما سه تا خواهرین همتون باردارین؟😓 

یکیتون تازه دنبال بی بی چک زدنه

یکیتون فردا قراره بستری شه واسه زایمان

شماهم ک دنبال اسمی

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)