2777
2789
عنوان

تعین نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 38 پست

حساس نبااش

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین  ما ۳ تا خواهریم  که یکیمون نوزاد داره ولی قبل نوزادش یکی سقط شده بود

شما ک تو کامنت بالایی گفتی اونی ک الان بارداره قبلا سقط کرده بود

دروغگو فراموش کار میشه دیگه😂😂😂خدایی مجبوری مگه؟😓

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

اسی کاری ب اینکه کاربریت مال کیه دروغه یا راسته ندارم

من در رابطه با تاپیک الانت نظر میدم

الان شما تازه ازدواج کردی و مادرم شدی

از الان ب هیچ عنوان دنبال بحث و کشمکش چی چی گفت کی چیکار کرد نباش

ب چند دلیل 

مهمترینشو بگم آسایش و ارامش خودت همسرت و بچت

سکوت کن اهمیت نده ب حرفا 

ب مرور ک سکوت کنی و ببینن اهمیت نمیدی یاد میگیرن ک دخالت نکنن

در رابطه با اسم ببین اسمی ک اونا انتخاب کردن چیه 

دنبال ست کردن نباش دنبال اسمی باش ک معنایی زیبا داشته باشه چون اسم سرنوشت ی بچه رو تعیین میکنه

احترام احترام میاره 

دعواا دعوا ممکنه الان طرف شما باشه همسرت ولی بدون هیچ وقت تانوادشو ول نمیکنه بلاخره ی روزی این حساسیتت باعثسریش نسبت ب شما میشه

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
چن ماه پیش یه تاپیک زده بود لباس عروسم 17 سال پیش شده 4 میلیارد😓 نمیدونم نی نی یار چرا اینارو قطع ن ...

یا خدا تایپکم کوپس؟؟؟؟

تایپک های قبلی برای کسی دیگر هستش تایپک های من از تاریخ ۸ مرداد ۱۴۰۰ شروع شد❤ مامانم رونا و ریحانه 👩🏻👩🏻