2777
2789
عنوان

شما هم ب ...

185 بازدید | 12 پست

رویایی صادقه.یا خوابی ک صدرصد تعیبر میشه متعقد هستین؟

تا حالا براتون پیش اومده.

بیایین تعریف کنین.

منم تعریف میکنم 

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
آره ولی برای من زیاد پیش نیومده

من زیاد دیدم. البته تو اخوابم داداشم ک فوت شده یا یکی از اقواممون ک اونم فوت شده سهی کردن مطلع م کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو عيد ٩٨خواب ديدم يكى از همكلاسي هام ازم خواستگارى كرده و خانوادم ناراضين و من عاشقشم

از خوابم تعجب كردم چون من متاهل بودم اون زمان

ولى دقيقا دى ماه ٩٨ازم خاستگارى كرد (اينجا ديگه جدا شده بودم از همسر سابقم)

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

من خواب مردن و حامله شدن و ازدواج و اتفاقای ناجور برا کسی رو بببنم محاله ک اتفاق نیوفته ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من خواب مردن و حامله شدن و ازدواج و اتفاقای ناجور برا کسی رو بببنم محاله ک اتفاق نیوفته ..

خالم ۴۸سالشه پارسال خواب دیدم یه پسر ب دنیا اورده انقد خوشگله ..فرداش بهش زنگ زدم کلی خندید گفت دستگاه ای یو دی رو رفتم تعویض کنم گفته باید یکماه استراحت کنی دو هفته دیگه قراره ک برم دستگاه بزارم باز ..بعد تز دو هفته زنگ زد گفت وااااای حامله شدم چ خاکی تو سرم بریزم😂😂

خلاصه بعدش رفت ان تی گفتن احتمالا دختره ..گفتم ن این پسره..۱۵هفته باز رفت سونو گفتن شبیه دختره ..من گفتم ن اقا این پسره ..۱۸هفته رفت انومالی گفتن پسره ..تمام مشخصاتشو بهش گفتم وقتی ب دنیا اومد همون شکلی بود با موی بور

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خالم ۴۸سالشه پارسال خواب دیدم یه پسر ب دنیا اورده انقد خوشگله ..فرداش بهش زنگ زدم کلی خندید گفت دستگ ...

خالتو ک بدبخ کردی😂 تو۴۸سالگی سخته واقعا

خواهرشوهرم همش خواب باباش(یعنی دایی ام) رو میبینه که کاملا به امور زندگیشون نظارت داره که بچه هاش چیکار میکنند قبلش خبر میده که چیکار میشه و چیکار باید بکنند،حتی روز تاسوعا من شله زرد نذری پختم اومده به خوابش که چرا نمیری نذری از خونه ی فلانی بگیری ،واقعا فکر میکنیم روحش آزاد هست و همه چی رو می بینه