2777
2789
عنوان

شما هم ب ...

185 بازدید | 12 پست

رویایی صادقه.یا خوابی ک صدرصد تعیبر میشه متعقد هستین؟

تا حالا براتون پیش اومده.

بیایین تعریف کنین.

منم تعریف میکنم 

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
آره ولی برای من زیاد پیش نیومده

من زیاد دیدم. البته تو اخوابم داداشم ک فوت شده یا یکی از اقواممون ک اونم فوت شده سهی کردن مطلع م کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عيد ٩٨خواب ديدم يكى از همكلاسي هام ازم خواستگارى كرده و خانوادم ناراضين و من عاشقشم

از خوابم تعجب كردم چون من متاهل بودم اون زمان

ولى دقيقا دى ماه ٩٨ازم خاستگارى كرد (اينجا ديگه جدا شده بودم از همسر سابقم)

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

من خواب مردن و حامله شدن و ازدواج و اتفاقای ناجور برا کسی رو بببنم محاله ک اتفاق نیوفته ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من خواب مردن و حامله شدن و ازدواج و اتفاقای ناجور برا کسی رو بببنم محاله ک اتفاق نیوفته ..

خالم ۴۸سالشه پارسال خواب دیدم یه پسر ب دنیا اورده انقد خوشگله ..فرداش بهش زنگ زدم کلی خندید گفت دستگاه ای یو دی رو رفتم تعویض کنم گفته باید یکماه استراحت کنی دو هفته دیگه قراره ک برم دستگاه بزارم باز ..بعد تز دو هفته زنگ زد گفت وااااای حامله شدم چ خاکی تو سرم بریزم😂😂

خلاصه بعدش رفت ان تی گفتن احتمالا دختره ..گفتم ن این پسره..۱۵هفته باز رفت سونو گفتن شبیه دختره ..من گفتم ن اقا این پسره ..۱۸هفته رفت انومالی گفتن پسره ..تمام مشخصاتشو بهش گفتم وقتی ب دنیا اومد همون شکلی بود با موی بور

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خالم ۴۸سالشه پارسال خواب دیدم یه پسر ب دنیا اورده انقد خوشگله ..فرداش بهش زنگ زدم کلی خندید گفت دستگ ...

خالتو ک بدبخ کردی😂 تو۴۸سالگی سخته واقعا

خواهرشوهرم همش خواب باباش(یعنی دایی ام) رو میبینه که کاملا به امور زندگیشون نظارت داره که بچه هاش چیکار میکنند قبلش خبر میده که چیکار میشه و چیکار باید بکنند،حتی روز تاسوعا من شله زرد نذری پختم اومده به خوابش که چرا نمیری نذری از خونه ی فلانی بگیری ،واقعا فکر میکنیم روحش آزاد هست و همه چی رو می بینه