2821
2789
عنوان

نظرتون بگید

139 بازدید | 20 پست

دوستم میگه من رو پروفایلم عکس خودم البته فقط عکس صورت بعد میگه گاهی شوهرم گوشیم میگیره میبینه که مثلا اومدن دایرکتم پیلم دادن یا مثلا متن عاشقانه گذاشتن فقط ویس میده کاری داشتی به خانم من پیام دادی همین ولی عصبی نمیشه یا نمیگه عکستو بردار میگه به نظرتون عادی شوهرم من گفتم نمیدونم شما چی میگید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

وا

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش مشکلی نداره میان پی ویش پیام میدن یا متن عاشقانه میذارن ؟!!!!

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

چرا ما عکس پروفایلمون خودمونیم از اینکارا نمیکنه کسی!؟

درضمن شوهرش کاملا منطقیه

دلیل نمیشه چون بقیه هارن این محدود شه

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
خودش مشکلی نداره میان پی ویش پیام میدن یا متن عاشقانه میذارن ؟!!!!

مبگه برام مهم نیست اصلا جواب نمیدم ولی از اینکه شوهرم عکس العمل خاصی نداره یه جوریم منم این سوال پرسیدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چرا ما عکس پروفایلمون خودمونیم از اینکارا نمیکنه کسی!؟ درضمن شوهرش کاملا منطقیه دلیل نمیشه چون بقی ...

دقیقا میکه دوست دارم مثلا غیرتی بسه 

یعنی چون شوهرش وحشی نیست ناراحته؟

میکه دوست دارم حساس تر باشه یکم من گفتم بهت اعتماد دره خب

میکه دوست دارم حساس تر باشه یکم من گفتم بهت اعتماد دره خب

والا اگه حساس بود میومد تاپیک میزد شوهرم حساسه اذیتم میکنه !! اتفاقا خوبه که منطقیه .. مزاحم همه جا هست باید منطقی رفتار کرد  

نامزد منم اینجوریه عکس بی حجابم گذاشتم فقط میگه بلاک کن

مبگه برام مهم نیست اصلا جواب نمیدم ولی از اینکه شوهرم عکس العمل خاصی نداره یه جوریم منم این سوال پرس ...

خب همون لحظه یا پیام ها رو پاک کنه که نخواد شوهرش هم ببینه یعنی چی اخه خیلی مسخره ست به نظرم انگار کمبود داره 

والا اگه حساس بود میومد تاپیک میزد شوهرم حساسه اذیتم میکنه !! اتفاقا خوبه که منطقیه .. مزاحم همه جا ...

دقیقا 

خب همون لحظه یا پیام ها رو پاک کنه که نخواد شوهرش هم ببینه یعنی چی اخه خیلی مسخره ست به نظرم انگار ک ...

نمیدونم والا کلا یجوری دوستم 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز