2777
2789
عنوان

نظرتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 20 پست
دقیقا میکه دوست دارم مثلا غیرتی بسه 

خب یکم بی غیرت هست به نظرم 😂 میتونه به خانمش بگه عزیزم گلم عکستو بردار جای اینکه روزی صدبار بخواد با هزار جور آدم وویس بده با زن من چیکار دارید 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
خب یکم بی غیرت هست به نظرم 😂 میتونه به خانمش بگه عزیزم گلم عکستو بردار جای اینکه روزی صدبار بخواد ب ...

خاخخخ همین بگو

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاخخخ همین بگو

والا چون عکس پروفایل خیلی چیز مهمی نیست که الان به نظر خودت همه عکس های پروفایل خودشونن ؟!! همه از نت عکس دختر و زن‌های خوشگل رو میذارن اصلا خودشون نیستن 😅

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
والا چون عکس پروفایل خیلی چیز مهمی نیست که الان به نظر خودت همه عکس های پروفایل خودشونن ؟!! همه از ن ...

اره من پیجشو دارم یه عکس یا حجاب گذاشته والی کلا از مردای حساس خوشش میاد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره من پیجشو دارم یه عکس یا حجاب گذاشته والی کلا از مردای حساس خوشش میاد 

😐😐😐