2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی 

چون راحت میتونم زار بزنم

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

منم مثل توام

روزا یه زن محکم و قوی که هرکی ببینه حظ(حض-هظ-هض-حز-حذ🧐😶) میکنه😅

اما شبا اینقدر دل نازک و شکننده هستم که نگو😔

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

شب خیلی خوبع بهم ارامش میده

خیلی عصبانی بودم ولی الان بهترم☺

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌

دوست دارم شبارو چون با خدا حرف میزنم از کارام میگم حتی حسادتای که میکنم از کینه های که به دل گرفتم از خواسته هایی که دارم وداشتم اون نمیخواد از دلگیریام ازش از چیزایی که داده و خوشحالم کرده بعضی وقتا گریم میکنم ولی برای فردا سبک میشم

منم!

من شبای سخت توزندگیم زیادداشتم .امشب انگشت کوچیکه اون شباهم نمیشه بخاطرهمین همیشه ازشب وحشت دارم

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
دوست دارم شبارو چون با خدا حرف میزنم از کارام میگم حتی حسادتای که میکنم از کینه های که به دل گرفتم ا ...

منم خیلی باهاش حرف میزنم بیشتر شبو بخاطر همین ک سکوت میشه میتونم حرف بزنم با خدا دوس دارم ولی خب بینش بغضمم میشکنه