2777
2789
عنوان

غمگین ترینم💔💔

127 بازدید | 18 پست

ای خدا حکمتش چیه که منو از نعمت مادر شدن محرومم کردی الهی شکر. شوهرم دی ماه آزمایش اسپرم داد تحرکش ۵۰ بود . دوباره این ماه داد زده تحرک ۱۵ 

چرا اینجوری شده؟ یعنی منم یه روزی مادر میشم؟ آی یو آی جواب میده؟ بچه ها خیلی برام دعا کنین خیلی محتاجم منم با چشم گریون دعاتون میکنم هر حاجتی دارین برآورده شه. کسی اگه این مشکلو داشته کمکم کنه ممنون

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

برات دعاکردم بچه دار شی..فقط قول بده خوشبختش کنی

تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴         من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید..                            بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر ازین تاپیکها دیدم و تاپیکهای بعدیشونم که خبر بارداریشون بوده دیدم ایشالا که زوده زود مامان میشی خدا خودش هروقت صلاح بدونه بهت میده هیچوقت بزور چیزی رو ازش نخواه🌷

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
برات دعاکردم بچه دار شی..فقط قول بده خوشبختش کنی

انشاالله عزیزم ممنون...

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

چرا نشیییی دیونههه حتما میشی انقد پیشرفت کرده 

یکی از اشناهای ما فک کنم بعد ۱۱ سال بارداره و خیلی عمل کردن و نا امید نشدن توعم مادر میشب

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
انقدر ازین تاپیکها دیدم و تاپیکهای بعدیشونم که خبر بارداریشون بوده دیدم ایشالا که زوده زود مامان میش ...

خیلی دلم گرفت. انشاالله ممنون عزیزم بله فقط باید اون بالایی بخواد 

عزیزم انشاءالله صاحب اولاد صالح و سالم بشی منم پلی کیستیکم هر کاری میکنم یه ذره تاثیر نداره  ...

انشاالله همین ماه نتیجه بگیری و تا آخر سال بغلت پر باشه گلم

امیدوار باش عزیزم انشاالله میشه

امیدتو هیچوقت از دست نده

زندگیتو بکن درکنارشم روش ها رو امتحان کن

کل ذهنتو درگیرش نکن و زندگیتو تلخ نکن واسه خودت

بالاخره میشه خدابخواد

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
چرا نشیییی دیونههه حتما میشی انقد پیشرفت کرده  یکی از اشناهای ما فک کنم بعد ۱۱ سال بارداره و خ ...

نمی‌دونم خدا کنه . برای من و همه منتظرا دعا کن دلم شکسته 

امیدوار باش عزیزم انشاالله میشه امیدتو هیچوقت از دست نده  زندگیتو بکن درکنارشم روش ها رو امتح ...

کی میشه . خسته شدم بخدا . مگه میشه انتظار خیلی سخته دارم نابود میشم

نمی‌دونم خدا کنه . برای من و همه منتظرا دعا کن دلم شکسته 

غصه نخور باور کن مادر میشی از ته دلت ب خدا امید داشته باش من انقد ک خدارو تو دلم دارم انقد اعتمادم بهش زیاد شده وقتی ی بدبختیم ک دارم میگم خدا صلاح دونسته اینه ک حالم کمتر بد میشه

امید داشته باش

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|