2777
2789
عنوان

غمگین ترینم💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 18 پست
کی میشه . خسته شدم بخدا . مگه میشه انتظار خیلی سخته دارم نابود میشم

پسرخاله من بعد ۱۰ سال و سه تا بچه شون که سقط شد الان یه پسر گوگولی دارن و کلی خوشبختن

سختیا تموم میشه یه روز تحمل کن یکم

خاله ی همسرمم بعد ۱۵ سال ۴ قلو با یه روش پزشکی باردار شد

روشهای زیادی هست تا وقتی میشه امیدوار بود چرا ناامید باشی؟

زندگی قشنگیای دیگه هم داره رو اونا تمرکز کن تاوقت قشنگی بچه دارشدن هم برسه

واسه منم دعا کن خیلی نیاز دارم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
غصه نخور باور کن مادر میشی از ته دلت ب خدا امید داشته باش من انقد ک خدارو تو دلم دارم انقد اعتمادم ب ...

هر لحظه شکرش میکنم هر چی صلاحه ولی امشب دلم گرفت که اینجوری داره امتحانم می‌کنه مادر نشدن خیلی دردناکه . تو برام خواهری کن و دعا کن من دیگه نایی نمونده برام

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر لحظه شکرش میکنم هر چی صلاحه ولی امشب دلم گرفت که اینجوری داره امتحانم می‌کنه مادر نشدن خیلی دردنا ...

غصه نخور لطفا

الهی ک خدا ب همه بچه بده ب شمام هر چ زود تر

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
پسرخاله من بعد ۱۰ سال و سه تا بچه شون که سقط شد الان یه پسر گوگولی دارن و کلی خوشبختن سختیا تموم می ...

انشاالله فقط باید خدا بخواد من به قدرتش ایمان دارم. انشاالله مشکل شما هم حل سه عزیزم برات آیه الکرسی میخونم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜