khoshkhoi مدیر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 222 عنوان گوشی a21s | مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 20 پست سلام بچه ها کی گوشی a21s داره؟من میخام بخرم خوبه یا نه 1400/02/27 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لگجی۲۰ عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8323 هنگ نمیکنه؟میگن تاچش ضعیفه هنگ داره. تاچش نه اوکیه قلق داره هنگ هم دوبار کرده تا الان که نمیدونم ایراد برنامه اینستام بود یا خود گوشی ... فقط تو اینستا این اتفاق میفتاد .... اولاش منم حس میکردم یه گوشی بی کیفیت دادن دستم که تاچش خرابه 😂 ولی کم کم دستم اومد و تاچش اصلا مشکل نداره ...قبلا روی زمین کار نمیکرد ولی الان تو اپدیت جدید من این مشکلو ندارم هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوندناممکن هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی!!
khoshkhoi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 222 تاچش نه اوکیه قلق داره هنگ هم دوبار کرده تا الان که نمیدونم ایراد برنامه اینستام بود یا خود گ ... ممنونم از راهنماییت مهربون.میشه بگی چجوری قلق داره؟بخدا نمیتونم بخرم مشکل داشته باشه باز یکی دیگه بخرم.شرمنده انقد سوال میپرسم.پیشاپیش ممنونم.پس الان کاملا راضی هستید؟
لگجی۲۰ عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8323 ممنونم از راهنماییت مهربون.میشه بگی چجوری قلق داره؟بخدا نمیتونم بخرم مشکل داشته باشه باز یکی دیگه بخ ... عزیزم خودت باید دست بگیری باهاش کار کنی روز اول شاید یکم عجیب و سخت بنظر بیاد شاید حتی فکر کنی تاچش خرابه !!! و یجای کار میلنگه ...ولی کم کم بهش عادت میکنی ... هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوندناممکن هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی!!
shookabanoo عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 6170 من این مشکل رو تو اپدیت جدید ندارم 😍 قبلا خیلی رو مخم بود سلام عزیزم چجوری گوشی رو اپدیت میکنن؟منظورت تنظیم کارخانست یا ارتقای اندروید؟
لگجی۲۰ عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8323 سلام عزیزم چجوری گوشی رو اپدیت میکنن؟منظورت تنظیم کارخانست یا ارتقای اندروید؟ همون بروزرسانی که هر از گاهی روی گوشی میاد هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوندناممکن هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی!!
shookabanoo عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 6170 همون بروزرسانی که هر از گاهی روی گوشی میاد بروزرسانی برنامه ها؟