2777
2789
عنوان

جاریه دروغگو😒

1040 بازدید | 36 پست

جاریم ۴ماه پیش باردار بوده بعد هیچکس ب من و شوهرم نگفته بود در صورتی ک مادرشوهرمینا از همون هفته اول ک ازمایش مثبت میشه خبر داشتن زورم میگیره حتی تو حاملگیش چندبار پرسیدم نمیخوای باردارشی گفت نه هنوز جلو گیری میکنم درصورتی ک دوساله تو اقدام بوده برا بچه. بعد ۴ماه مادرشوهرم میگ راستی جاریت حاملس انشالله روزی تو منم گفتم مبارکش باشه اما میزاشتین بدنیا بیاد ک دیگ خودم بفهمم چرا گفتید اصلا خیلی بهم برخورد همه میدونستن اما از من مخفی کردن حالا انگار کی حامله نشده 🚶‍♂️

منتظرتیم خوشگل مامانی😍

اون دروغگو

شما چرا پيگيرشي؟؟

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمت گرم خوب گفتی

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     

چرا برات مهمه خب دوست نداشته بگه

منم اگه یه روز حامله شدم تا وقتی جاریم خودش نفهمه بهش نمیگم اینطوری راحت ترم

بخاطر اینجور چیزا خودتو ناراحت نکن بابا

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥

خواسته اول مطمئن بشه.. خیلیا از 4 ماهگیشون میگن به بقبه که باردارن..... ناراحتی نداره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اون دروغگو شما چرا پيگيرشي؟؟

پیگیرش نیستم ولی یه اخلاقی داره خودش همه چیو از ادم میپرسه اما یه چیز ک ازش بپرسی جز دروغ گفتن چیزی بلد نیست

منتظرتیم خوشگل مامانی😍