2777
2789
عنوان

جاریه دروغگو😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 36 پست
چون مسأله كاملاً شخصى بوده دليلى نداره شما از جيك و پوك جاريت باخبر باشى 

اها اینکه کل فامیل شوهرم میدونن شخصیه نه؟

باشه تو درست میگی😒

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
پیگیرش نیستم ولی یه اخلاقی داره خودش همه چیو از ادم میپرسه اما یه چیز ک ازش بپرسی جز دروغ گفتن چیزی ...

شما هم اطلاعات نده

مجبور نيستي كه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چقد برات مهمه من بچه هام ۴ساله و ۲سالن هنوز خواهرشوهرام نیومدن دیدنشون🤪

😂 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خواسته اول مطمئن بشه.. خیلیا از 4 ماهگیشون میگن به بقبه که باردارن..... ناراحتی نداره

چ مطمنی مادر شوهرم ب من میگه روزی ک بی بی چکش مثبت شد ب ما خبر داد و خوشحال بوده تازه مادرشوهرمم ب خواهراش گفته اما انگار ما غریبیم🚶‍♂️

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
اها اینکه کل فامیل شوهرم میدونن شخصیه نه؟ باشه تو درست میگی😒

زیادی متوقعی 

من خواهرشوهرم همه کارای ازدواجشو کرده بودن

همه خبر داشتن

بعد رفته بودن شهر شوهرش 

ما خبر نداشتیم رفتیم خونه مادر شوهرم دیدیم نیست

بعد خواهرش زنگ زد گفتم نمیدونم مامانت اینا کجان

گفت حتما رفتن خرید😐🤪🤪🤪

دوباره میسازمت💪

اها اینکه کل فامیل شوهرم میدونن شخصیه نه؟ باشه تو درست میگی😒

شما جارى هستى به هر حال

شايد باهات حال نميكنه قرار نيست همه دوستمون داشته باشن

توأم مثل خودشون رفتار كن زياد ازار نده خودتو بابت كاراى خاله زنكى

ماهرخ هستم 
شما جارى هستى به هر حال شايد باهات حال نميكنه قرار نيست همه دوستمون داشته باشن توأم مثل خودشون رفت ...

اگر باهام حال نمیکرد بیس چاری زنگ نمیزد و نمیگف بیا بریم فلان جا و نمیومد خونم یجوری خودشو خوب و صمیمی جلوه میده ادم فک میکنه چخبره خوشم میاد مادر شوهرم خوب دسشو رو میکنه😂

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
من اگر اطلاعات ندم لاقل دروغگوم نیسم در عوضش سکوت میکنم یا میگم دوس ندارم دربارش حرف بزنیم😒

خب باردار شدن خيلي خصوصيه

اصلا اخلاقي نيست در مورد اين مساله از ديگران سوال كرد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
بنظرم شما اشتباه میکردی ک میپرسیدی حامله ای یا نه  اینا مسائل شخصیه لزومی نداشت ب شما بگه دو س ...

چطور خواهر من باردار شد هی هر روز میپرسید جنیست بچ خواهرت مشخص نشد فلان نشد بعد من یبار بپرسم نی نی نداری گناه کار میشم 😒😒😒

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
خب باردار شدن خيلي خصوصيه اصلا اخلاقي نيست در مورد اين مساله از ديگران سوال كرد

اگر خصوصییییی بود کل فامیلو خبر نمیکرد خواهر من باز حرف خودتو میزنی چراااا😳عجبا

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
چطور خواهر من باردار شد هی هر روز میپرسید جنیست بچ خواهرت مشخص نشد فلان نشد بعد من یبار بپرسم نی نی ...

خب عزیزم شما هم اطلاعات نده مجبور نیستی 

حالا ک دیدی این مدلیه دیگه چیزی پرسید اطلاعات نده بگو مسائل شخصی دیگران رو از من نپرسین 

از خودتم پرسید بگو ببخشید اینا شخصیه نپرس ازم خوشم نمیاد