2777
2789
عنوان

در جواب...

79 بازدید | 8 پست

کاربر @بودیکیوار  

تازه یه تاپیک زدی یه شعر بود و قفلش کردی...

منو یاد یه چیزی انداخت...

دم اخری بهش گفتم... نمیتونم تصور کنم تو مال کس دیگه ای بشی ... به کس دیگه ای بگی عاشقتم...

گفت فراموش میکنی... یکی پیدا میکنی بهتر از من..

بهش گفتم تو میتونی اینو تصور کنی.؟

گفت آره................................

همین 💔🙃

الان هروقت دلم میگیره هروقت باز به عکساش نگاه میکنم یاد این میفتم که دیگه اون حتی منو تو خیال خودشم نمیخواست.......... ۰

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعر خیلی خیلی خیلی دلگیری بود 

خیلی زیاد...........................

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزدلم امضاتو خوندم خب چرا رابطه به پایان رسید

نمیدونم چرا؟

ولی خودش گفت چون شرایط رابطمون سخته ( بخاطر اینکه من خانوادم سختیگرن فقط همو تو دانشگا میدیدم و بخاطر کرونا دانشگا مجازی شد دیدنمون غیرممکن شد)

اونم گقت تحمل این وضع برام سخته و خسته شدم به نفعمونه جدا بشیم... گفت دیگه عاشقت نیستم و برای هم ساخته نشدیم و متفاوتیم و این حرفا....

۸ خرداد میشه ۳ ماه ک جدا شدیم

نزدیک دوسال باهم بودیم....

بخداقسم ک اخرش فراموش میکنی ولی به خودت کمک کن بیش ازاین عذاب نکشی 

دیگ پروفایلشو چک نکن مطمعن باش بعد ۶ماه فراموش میکنی اگه دیگ نری هی مرور کنی همه چیو 

اگه دیربشه به خودت میایی میبینی دیگ دوسش نداریاا ولی اونموقع دیگه اثرات اون غصه ها نمایان میشه

بخداقسم ک اخرش فراموش میکنی ولی به خودت کمک کن بیش ازاین عذاب نکشی  دیگ پروفایلشو چک نکن مطمعن ...

اوایل خصوصا یک ماه اول هرروز میمردم و زنده میشدم..

ازبس گریه کردم چشام ضعیف شده‌

ایقد از لحاظ عصبی بهم ریختم دستام میلرزه...

یکم خودمو جمع و جور کردم ولی دل لعنتیم هنوز باهاشه...

خداکمکت میکنه 

مطمعن باش 

اگه کس دیگه ای بیاد توزندگیت انقدر ازاون بهترهست 

ک هرروز باخودت میگی چرا انقدر واسه اون گریه کردم و شبا نخوابیدم 

به خودت مسلط باش کارتو بکن و بخاطر اون عقب نمون ک بعدش پشیمونیه خدامیبینه فکر دلت هس فقط صبرکن 

خداکمکت میکنه  مطمعن باش  اگه کس دیگه ای بیاد توزندگیت انقدر ازاون بهترهست  ک هررو ...

مرسی عزیزم امیدوارم.

بهترین ها برای شما مرسی از حرفات❤