2777
2789
عنوان

شاغلا بیاین

131 بازدید | 20 پست

کسی تجربه کار توی دفتر های بیمه های درمانی رو داره؟ میزان کارتون چقدره و چقدر حقوق میگیرید؟ بیمه هم هستید منظورم هم پایه و هم تکمیلی؟ آیا مسئولیتی دارید از نظر گم شدن اسناد و این مسائل براتون دردسر شده؟

بنظرتون یه نفر با مدرک کارشناسی و بدون سابقه کار برای ۶ ساعت کار حداقل چقدر حقوق باید بگیره؟ بدون بیمه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

برو،ارزش داره

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

برو،ارزش داره

از چه نظر؟ شما تجربه داشتید؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوستان حقوق ثابت بودید یا کارمزدی؟

از چه نظر؟ شما تجربه داشتید؟

نه

ازاین لحاظ که خودم بیکارم ، بهترازخونه نشینیه

میگم حالا ک خدا شغلی سرراهتون قرارداده اگر مناسبه برو

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نه ازاین لحاظ که خودم بیکارم ، بهترازخونه نشینیهمیگم حالا ک خدا شغلی سرراهتون قرارداده اگر مناسبه بر ...

نه من اینجوری فکر نمیکنم. تا الان بیکار بودم و بنظرم بیکاری بهتر از اینه که آدم بخواد کارای بی ارزش کنه. حداقل باید بصرفه اون زمانی که داری میذاری. حقوقای بیمه خیلی پایینه میخوام ببینم همه جا اینطوریه یا فقط این اینطوری بود

باید بیمه کنن

آخه بیمه فقط پایه میکنن. من تکمیلی میخوام

چقدر بود حقوقش؟اگه تمام وقت یست برو و کنارش درس بخون ارشد بگیر

۵ تومن بقیشم کارمزدی که رو هم شاید بشه ۷ تومن. خیلی کم بود واقعا

من حسابدار هستم جای که میرم بیمه نکردن ولی حقوق خوب میده راضیم بیمه خودم میتونم تامین اجتماعی کنم ول ...

توی دفتر بیمه حسابدار هستید؟