2777
2789
عنوان

شاغلا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست
واسه چندساهت؟ اره کم هست ولی اگه استخدامیا برو بنظرم

۶ ساعت. البته اگر نتونی اسناد اون روز رو تموم کنی باید تا هر ساعتی شد بمونی و اضافه کارم نمیده. استخدام رسمی نیست. از این نمایندگی هاست

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
۶ ساعت. البته اگر نتونی اسناد اون روز رو تموم کنی باید تا هر ساعتی شد بمونی و اضافه کارم نمیده. استخ ...

یخرده پولش کمه ولی برای چند وقت پیمانی برو رزومه و سابقه کارت میشه

کنارش درس بخون ساعتش کمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یخرده پولش کمه ولی برای چند وقت پیمانی برو رزومه و سابقه کارت میشهکنارش درس بخون ساعتش کمه

پیمانی یعنی قرارداد ننویسم؟ چون گفت یکسال باید بمونی. میدونی تنها مزیتش چیه؟ چون بغل خونست و منم مشکل زانو دارم میتونم اگر لازم شد بیام از توالت فرنگی خونه استفاده کنم و هزینه رفت و آمد ندارم. از سربار خانواده بودن خسته شدم حس میکنم آدم وقتی درآمد نداره احترامش کمه از اون ورم میگم خودمو میشناسم چون حقوقش خیلی کمه و صبح زودم باید بیدار شد زندگیم از اینی که هست بدتر میشه مستهلک میشم. میدونی چی میگم؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
پیمانی یعنی قرارداد ننویسم؟ چون گفت یکسال باید بمونی. میدونی تنها مزیتش چیه؟ چون بغل خونست و منم مشک ...

اره میدونم چی میگی

همون یه سالو برو

مزیتش زیاده ساعت کاریشم دوم اینکه طی زدن و تمیز کاری نداری پشت میزی

۵ تومنم خرج روزانه ات در میاد

پس انداز خاصی نمیتونی کنی ولی حداقل به قول خودت سربار خانواده نیستی دستت تو جیب خودته یه لباسی جیزی خواستی بری آزادتری باری ام از رو دشو بابات برداشته میشه

بنظر من خوبه هم اینکه نزدیکم هست پول رفت و امد نمیدی

پیمانی یعنی قرارداد ننویسم؟ چون گفت یکسال باید بمونی. میدونی تنها مزیتش چیه؟ چون بغل خونست و منم مشک ...

راجع به صبح بیدار شون و اینها وقتی بری پول بگیری پول خودتو خرج کنی چناااان انگیزه میگیری چنااان حالت خوب میشه کع اگه یه بار نری میخوای بیفتی دور از جون بمیری

اره میدونم چی میگیهمون یه سالو برومزیتش زیاده ساعت کاریشم دوم اینکه طی زدن و تمیز کاری نداری پشت میز ...

نمیدونم والا ببینم چی میشه دعا کن برام هر چی به صلاحمه اتفاق بیفته حالا باز صحبت کنم شاید یکمی بیشترش کرد. البته امروز یه ذره از کارشونو دیدم باید کلی اصطلاح پزشکی بلد بود بنظر ساده نمیومد. یا مثلا بگم این حقوق تا پایان سال باشه و سال بعد اگر قرار شد بمونم باید بیشترش کنی