2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام کار کنم اما باید واقعا اعتقاد داشته باشی . استادم ازش نتیجه گرفته بود .

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸

🔹🔸🔹🔸🔹🔸

ژست موفقیت نگیر،  موفق باش

✅ از امروز تصمیم بگیرید که احساسات خوب داشته باشید،  فرکانس مثبت بفرستید تا نتیجه خوبی بگیرید.

✅ به همه چیز نگاه زیبا داشته باشید،  به مرگ،  به ترافیک،  به شکستن پا،  به گل، به عشق و...

✅ خودتان را مثل یک آهنربایی بدانید که هر لحظه چیزهای خوب به سمت خود جذب میکنید و بعد از انجام هر کاری لبخند بزنید.

✅ با نگاه مثبت به مسائل نگاه کنید تا انگیزه مثبتي دریافت کنید. آیا به یکباره باران شروع به باریدن کرد؟ بسیار خوب،  با نگاه زیبا کمی زیر باران قدم بزنید و لذت ببرید. یا با نگاهی دیگر، در یک روز بارانی کنار پنجره بنشیند و یک لیوان چای میل کنید و از دیدن باران لذت ببرید.

✅ گاهی برای خودتان وقت بگذارید،  احساسات خود را برای خودتان تشریح کنید.

✅ به کسانی که قصد عصبانی کردن شما را دارند با خشم پاسخ ندهید،  بلکه به اطرافیان به چشم کودک ۵ ساله ای نگاه کنید که به شدت آسیب پذیر است.

✅ از احساسات خود فرار نکنید و به چشم یک مهمان به آن نگاه کنید و به آن خوش آمد بگویید تا بتوانيد بهتر آنها را درک کنید و نتیجه را به خدا بسپارید.

✅ فکرتان را بر روی چیزی که دوست دارید متمرکز کنید.

👈به خاطرت بسپار که زندگی هرکدام از ما، نتیجه نگرش و طرز تلقی ما از دنیاست.  ژست موفقیت نگیر، موفق باش

موفقیت مسیری دارد که باید در آن دستت در دست خداوند باشد.

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸

🔹🔸🔹🔸🔹🔸

بهش اعتقاد دارم به شدت خیلی خیلی خیلی خیلی عالیه من صوت های استاد های زیادی رو گوش دادم اما استاد عرشیانفر از همشون بهتره کلا دید منو نسبت به زندگی عوض کرده

کلام تو عصای معجزه‌گر توست😌❤️