2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلییییی زیاد 

جدا؟ 

میشه بیشتر توضیح بدید که چیکار کردید که نتیجه گرفتید؟ و اگه خصوصی نیست برامون بگید توی چه کاری تونستید با قانون جذب به نتیجه ای که میخواید برسید ؟

بهش اعتقاد دارم به شدت خیلی خیلی خیلی خیلی عالیه من صوت های استاد های زیادی رو گوش دادم اما استاد عر ...

کجا میتونیم به ویساشون گوش بدیم ؟ میشه بیشتر توضیح بدید  . شما نتیجه گرفتید از قانون جذب ؟ توی چه کاری و این که چه کاری انجام دادید که تونستید چیزی که میخواید رو جذب کنید؟

تو زمینه هایی کاری همسرم ⚘تصور میکردم انگار که واقعا اتفاق افتاده

چقد طول کشید تا به نتیجه ای که میخواستید رسیدید؟ فک میکنید واقعا کار قانون جذب بوده یا روالش جوری بوده که ممکن بود خیلی عادی همه چیز پیش رفته باشه و اون اتفاق افتاده باشه

کجا میتونیم به ویساشون گوش بدیم ؟ میشه بیشتر توضیح بدید  . شما نتیجه گرفتید از قانون جذب ؟ توی ...

ههم توی زمینه جذب هم توی مسائل مالی من صوت تحول مالی استاد عرشیانفر رو گوش دادم خیلی انرژی مثبتی میده به آدم و خیلی راهکار های قشنگ خوبی میده و کلاً زندگی رو قشنگ میکنه من توی تلگرام صوت هاش رو دارم حدوداً ۱۳ قسمت که توی همون  تحول مالی از جذب عشق و مسائل دیگه هم میگه

کلام تو عصای معجزه‌گر توست😌❤️
بله.اتفاقا الان یه تایپیک زدم.پیج درست کردم که مطالب قانون جذبی توش بذارم

ممنون میشم کمی از اطلاعاتتون رو هم برای کسایی که به هر دلیلی اینستاگرام ندارن اینجا با ما به اشتراک بذارید.

ههم توی زمینه جذب هم توی مسائل مالی من صوت تحول مالی استاد عرشیانفر رو گوش دادم خیلی انرژی مثبتی مید ...

کانالی که ویساشون رو گوش میدید ای دیش رو برامون میذارید لطفا