2777
2789
عنوان

کسی هست حرف بزنم دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 31 پست
خب این بیشتر نگران کننده‌ست که کسی نمیشناسی خبرشو بگیری؟

تلفنی که بهم زنگ زد یه طرفه هست امکانش نیس که خودم زنگ بزنم من میگم شاید منو فراموش کرده 😞

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
تو زنگ میزدی،پیام میدادی.اینجوری که نمیشه...۱۵ روز خیلیه

رفته ماموریت گوشیش نمیشد با خودش ببره تلفنی هم که هست من نمیتونم بهش زنگ بزنم  چون یه طرفه هست هر روز بهم زنگ میزد الان دو هفست خبری ازش نیس

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلفنی که بهم زنگ زد یه طرفه هست امکانش نیس که خودم زنگ بزنم من میگم شاید منو فراموش کرده 😞

ولی من بودم بیشتر نگران  می شدم... من با شوهرم دوست بودم ۳۵ روز بهم زنگ نزد بعد فهمیدم اتفاق بدی براش افتاده بود.به هرحال پیگیریش باش 

ولی من بودم بیشتر نگران  می شدم... من با شوهرم دوست بودم ۳۵ روز بهم زنگ نزد بعد فهمیدم اتفاق بد ...

ای وای حتما چیزی شده 😢😞

ای وای حتما چیزی شده 😢😞

نمیخوام نگرانت کنم ولی اینکه بی دلیل و بی مشکل یهو دو هفته بی خبر باشی احتمال اینکه اتفاقی پیش اومده باشه بیشتر از احتمال اینه که فراموشی کرده باشه یه جوری از دوستی کسی خبرشو بگیر

نمیخوام نگرانت کنم ولی اینکه بی دلیل و بی مشکل یهو دو هفته بی خبر باشی احتمال اینکه اتفاقی پیش اومده ...

ماموریتش جای خطرناکی هست 😢😔

تا خودش زنگ نزنه کسی نمیتونه بهش زنگ بزنه دعا کن طاقت بیارم 😢

ایشالا که اتفاق بد و ناراحت کننده ای نیفتاده توکل کن به خدا 

ان شاءلله ممنونم❤

عزیزم زود قضاوت نکن شاید مشکلی واسش پیش اومده  یه مدت صبرکن بین چی میشه

خیلی سخته نگرانی شب اخری که میخواست بره گفت شاید زنده برنگردم حلالم کن 😔