2777
2789
عنوان

کسی هست حرف بزنم دلم خیلی گرفته

150 بازدید | 31 پست

دوستان اگه یکی خیلی دوسش دارین اونم به گفته خودش دوستتون دارم یهویی بدون خداحافظی بره هیچی هم نگه چکار میکنین 😢

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته ولی بنظرم سعی کن یمدت کوتاه غصه هاتو گریه هاتو بکنی ک اروم بگیری ولی دیگه بهش فکر نکن اینو از منی ک رفتم تو زندگی تازه فهمیدم بقیه چی میگفتن ک قبل زندگی و داخل زندگی باهم فرق داره میشنوی

برای همیشه فراموشش میکنم کسی که دوستم داشته باشه نمیذاره بیخبر بره!

خیلی حس بدیه نمیدونم چکار کنم کاص حداقل ازم خداحافظی میکرد 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
بدون دلیل بزاره بره ؟

اره بدون دلیل 15 روز قبل با هم حرف زدیم الان دو هفست که زنگ نزده دیگه 

اره بدون دلیل 15 روز قبل با هم حرف زدیم الان دو هفست که زنگ نزده دیگه 

دوهفتس رفته و یه زنگی یه پیامی چیزیم نداده؟؟؟بحثی ناراحتی چیزی نبوده؟؟خوب فکر کن.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
یعنی چی آخه یعنی هیچ مشکلی هم نداشتید؟ خب شاید اتفاقی واسش افتاده

نه هیچ مشکلی نداشتیم رفت جایی که امکان بردن گوشی نبود هر روز بهم زنگ میزد الان دو هفتست که هیچ خبری ازش نیس

دوهفتس رفته و یه زنگی یه پیامی چیزیم نداده؟؟؟بحثی ناراحتی چیزی نبوده؟؟خوب فکر کن.

نه بحثی نبوده رفت ماموریت هر روز زنگ میزد الان دو هفته ازش خبری نیس