سلام، دوستان عزیز، روز یکشنبه تون عالی و پرتقالی
💞💕💞💕💞💕💞💕💞💕💞💕💞💕💞💕
راهای خیلی زیادی وجود داره برای رسیدن به خواسته هامون... توکل به خدا و تلاش و کوشش و متوسل شدن به ملائک. ائمه....
یکی از این روش ها هم که خیلی آسون و خودم هم نتیجه گرفتم و خیلی زود اثرش دیدم... و بس شیرین بود... دلم میخواد با شما هم به اشتراک بزارم.
🌟🌟🌟💐💐💐🌟🌟🌟
مدتها قبل.. جایی مطلبی خونده بودم که برای گنجشک ها، مرغ و جوجه (هر حیوان و موجود دیگه) اگر آب و دون میدید و غذایی میدیداونا هم در عوض براتون دعا میکنند...
همون لحظه باهاشون حرف بزنید و مثلا اینطوری بگید:مرغ زیبا، گنجشک مهربون یا.. بخور نوش جونت، میشه شما هم از خدا بخواید که من به خواستم برسم (حاجتتون یبار براش بگید) اونا متوجه میشن شاید قادر به پاسخ گویی نباشن.
منم شروع کردم و سعی میکردم هر روز یه مقدار نون ریز کنم، یه قسمت حیاط بریزم تا گنجشکها بیان بخورن،،، براي مرغ و جوجه های ته باغ پدرشوهرم، برنج و دون میپاشیدم، میگفتم سلام خوگلا، آفریده های زیبای خدا، بخورید نوش جونتون، بعد میگفتم چه دعایی واسم بکنن... همش یاد اوریون میکردم(بهم نخندیناااا... باور داشته باشید.. هر واکنشی بی پاسخ نمیمونه)، خدارو هزار مرتبه شکر به خواستم رسیدم
الانم با گل و گیاه و سبزیجات باغچه ام صحبت میکنم
مخصوصا... موقع آب پاشی سبزی و گل... باهاشون حرف میزنم... گل و گیاه و سبزیجات مغز دارند... پس متوجه میشن و من ایمان دارم که برامون دعا میکنن.
پس شما هم یادتون نره...