2777
2789
عنوان

مهریه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 120 پست
بگو تواگه تصادف کرده بودی توتخت بودی منم میرفتم بایکی یه مدت  که تاتوحالت خوب شه منومیبخشیدی؟؟؟

بیچارم می‌کرد.. زندانیم می‌کرد اگه طلاقمم نمیداد.. یه دوست دختر داشتم تو عقدمون چون میدید خیلی دوسش دارم رابطمو باهاش به هم زد😔و کلی منو چک می‌کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن صیغه کرده ها بخشیدمش دیگه چیه سر خودتونو شیره میمالین باش بگو از طلاق ترسیدم این مردک هم واست ...

آخه طلاق راحت نیست.. یا باید وکالت بگیرم و بعد.. تازه خانوادمم هستن که میگن زندگی کن.. کسی داشتید این موردی؟ 

بیچارم می‌کرد.. زندانیم می‌کرد اگه طلاقمم نمیداد.. یه دوست دختر داشتم تو عقدمون چون میدید خیلی دوسش ...

پس نبخشش خام نشو جوونیتونزارپای همچین کسی دوروزدیه که پیر شدی دسته دسته زن میاره خونه 

گربه هاش مال بعد از رو شدن دستشه اونم بصورت کامل.. چون دید راه فراری نداره.. بخاطر همین دلم ازش راضی ...

واقعا هم جای بخشش نیست. مهرتو بذار اجرا و بعدش برو دنبال طلاقت. یه وکیل بگیر اگه میتونی خودش بره دنبالش

انگارنه انگار داشته بچه اونوتوشکمش پرورش میداده اون بجا دلداری وکناراین بودن توروزای سخت رفته پی اون ...

بخدا همینه😔یه ذره شعور نداره.. بعدم میگه خیلی دوستت داشتم به اونم میگفتم من زنمو خیلی دوس دارم ولی این رابطه رو نمیتونم ول کنم..ینی چی؟از همه بدتر زنه فامیلمه🤦‍♀️پیگیر منم بودا هر روز زنگ میزد و می‌گفت کجایی و.. ولی نامرد بود

اگ حمایت داری طلاق بگیر - اگ خونه مستقل میتونی بزاری طلاق بگیر _ اگ میتونی واسه بچت خرج کنی طلاق بگی ...

اگه واسه طلاق اصرار کنم شاید حمایتم کنن.. همین خونه ای ک دارم توش میمونم.. واسه خرجمم مهرمو میگیرم. بچه دارم ک.. میدونم پدرشوهرم از همه بدتره میخواد گند پسرشو جمع کنه و بمونم سرجام.. و همه میگن بچه داری وفلان.. الان ک گذاشته کنار.. نمیدونن به زور من و کم محلی اون.ن بوده.. وگرنه اینکه آدم نبود

بخدا همینه😔یه ذره شعور نداره.. بعدم میگه خیلی دوستت داشتم به اونم میگفتم من زنمو خیلی دوس دارم ولی ...

ببین شوهرت مرد نیست هوس بازه خودتوگول نزن دوست نداره حتما براش یه منفعتی چیزی داری 

شوهرمنم مرده منم باردار بودم انقدرهواموداشت باهم رابطم داشتیم اصلا موقع بارداری بدنیست که خیلیا میرن ...

ما هم رابطه داشتیم گاهی.. من پیشنهادم میدادم میگفت نه واسه بچه ضرر داره یهو.. البته اون زمان رابطه ج نسی نداشته باهاش 

کاش میذاشت میرفت تکلیف منم معلوم بود.. دوبارم مثل قبله که هیچ خیانتی نکرده بود.. طول روز احوالم میپر ...

اخی خواهر چقدر مثل خودم بودی. من که عاشقش بودم ولی اون چی زن خونه میخواست ومادر بچه. ولی همش میگفت تو پارانویید داری. بعدا که دستش رو کردم گفت من تنوع طلبم. 

ما هم رابطه داشتیم گاهی.. من پیشنهادم میدادم میگفت نه واسه بچه ضرر داره یهو.. البته اون زمان رابطه ج ...

ن اتفاقا خوبم هست برای بازشدن رحم حالاضررداشته باشه خب جلومیلشومیگرف بخاطر تووبچه تودلت