2777
2789

کاچی

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر‌میکنم‌تو دوران پریود خیلی مهمه خوراک رعایت بشه چون بیشتر وقتایه دیگه میتونه روی سردی یا گرمیش اثر بذاره،مثلا تو پریودی ماست و دوغ مصرف نشه،خرما مصرف شه خییلی خوبه

کاچی میخورم هرچند روز یکبار خوبه وتا چندوقت ؟ با شال هم میبندم دور شکمم رو تاثیر داره ؟

تقریبا روزانه ی پیاله کوچولو بخور تا چند وقت ادامه بده... شیر و غذاهای سرد نخور ظرف میشوری حتما پیش بند ببند 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
می گفتی خاک تو سرت با این نوع دوست داشتنت. 🤢🤢🤢

ولی خیلی خوبه هوامو خیلی داره مثلا دولا شدم از ماشین چیزی بردارم داد زد نمیخاد برداری گفتم چرا گفت خودم برمیدارم ماشینها دارن رد میشن تو هم قمبل کردی

خدایاشکرت

ولی خیلی خوبه هوامو خیلی داره مثلا دولا شدم از ماشین چیزی بردارم داد زد نمیخاد برداری گفتم چرا گفت خ ...

حالا یه چیز بگم. چند وقت پیش رفته بودیم سر مزار یه جوان اورده بودن برای خاکسپاری. اینها ۴ نفر تو ماشین بودن مست بودن و با سرعت زیاد تو اتوبان می امدند بعد منحرف می شن.و می خورند تو گاردریل ها ۲ تا پسر و ۲ تا دختر کشته شده بودن

تو مستی پشت فرمون نشین خدای نکرده کار یه بار می شه

تو مزار قیامت بود پسره ، پدرش یه مبل فروشی چند طبقه بزرگ سر میدان شهر داشت با همه اون ثروت الکی الکی رفت زیر خاک

‏تا وقتی دشمن پشت دروازه های شهر نباشه، هیچکس یک ‎جنگجو رو دوست نداره. تا اون موقع، ‎دلقک محبوب ترین آدم شهره!

حالا یه چیز بگم. چند وقت پیش رفته بودیم سر مزار یه جوان اورده بودن برای خاکسپاری. اینها ۴ نفر تو ماش ...

درست میگی

الان ماشین دوسپسرمو خوابوندن باهم جاده شمال بودیم داشتیم میرفتیم ویلاشون پلیس راه گفت بزنید کنار بخاطر سرعت بالاش ازش تست الکل گرفتن البته من نخورده بودم بامنم کاری نداشتن اما ماشینشو خوابوندن فقط ترسیده بودم بازداشتش نکنن از داخل ماشینشم شیشه مشروب پیدا کردن اما گفتن بهش برو دیگه گفتم تو بمون من با تاکسی برمیگردم نزاشت گفت دیگه چی تو تهران نمیزارم تنها بری اینور اونور بعد تو جاده بفرستمت گفتم با اتوبوس میرم نزاشت منو رسوند دوباره برگشت الان چندروزه اونجا مونده تا برا دادگاه بتونه ماشینو ترخیص کنه ولی قول داد دیگه مست نشینه پشت فرمون خدا کنه سرقولش بمونه چون الکلیه

خدایاشکرت

درست میگی الان ماشین دوسپسرمو خوابوندن باهم جاده شمال بودیم داشتیم میرفتیم ویلاشون پلیس راه گفت بزنی ...

خیلی مهمه. بعضی قانون ها برای سلامت خود ما هست

در مورد الکلی بودنش هم خیلی حواست باشه این یه نوع اعتیاد هست

یه دوستی داشتم شوهرش اعتیاد به مخدر داشت بعد چندین سال به سختی ترک کرد بعد یه مدت خیانت کرد بعد قول داد دفعه اخرش باشه به یه سال نکشید دوباره با یکی دیگه خیانت کرد بعد که دوستم رفته بود مشاوره بهش گفته بود اعتیاد خیلی گسترده هست اعتیاد به مواد یه زیر شاخه هست شوهرت اعتیاد به مواد ترک کرده ولی اعتیادش ترک نکرده هنوز دنبال اون هیجان هست برای همین از اعتیاد به مواد افتاده تو اعتیاد به رابطه جنسی. دیگه دوستم می گفت بعد ده سال که اعتیاد به مواد تحمل کردم.و ترکش دادم دیگه کشش این گنده کاری هاش ندارم و جدا شد

خلاصه بگم مراقب اینده خودت باش اول کنارش الکلی نشی دوم مراقب اینده زندگیت و انتخاب شریک یه عمرت باش

‏تا وقتی دشمن پشت دروازه های شهر نباشه، هیچکس یک ‎جنگجو رو دوست نداره. تا اون موقع، ‎دلقک محبوب ترین آدم شهره!

خیلی مهمه. بعضی قانون ها برای سلامت خود ما هست در مورد الکلی بودنش هم خیلی حواست باشه این یه نوع اعت ...

نه عزیزم ما قصد ازدواج نداریم من دوبار ازدواج کردم جدا شدم اون تابحال ازدواج نکرده ۱۰ سالم ازم کوچیکتره ولی پسره خوبیه و خانواده دار همون روز های اول منو برد پیش مادرش پیش خانوادش یعنی قابل اعتماده از لحاظ مالی هم ساپورتم میکنه حالا قول داده که دیگه کمتر بخوره وگرنه کار و زندگیش خوبه اما خب الکل که زیاد مصرف میکنه یه آدم دیگه میشه بهم قول داده کمتر بخوره حالا فعلا که نیست بیاد مشخص میشه

خدایاشکرت

نه عزیزم ما قصد ازدواج نداریم من دوبار ازدواج کردم جدا شدم اون تابحال ازدواج نکرده ۱۰ سالم ازم کوچیک ...

🌷🌷🌷