2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین😔😔😔

209 بازدید | 21 پست

با پسری دوست شدم ک بعد از ۸ ماه دوستی بهم گف علاقه ای ب زندگی متاهلی ندارم منم گفتم منم دختر دوستی نیستم گف مال ما ک دوستی نیس اگ‌دوستی بود خیلی وقته پیش تموم میشد من واقعا دختر دوستی نیستم ب خودشم از اول گفتم اونروز گف تو از هر نظر ایده آلی قیافه هیکل اخلاق من ب زندگی متاهلی علاقه ندارم من چی بگم بهش و چیکار کنم و وقتی می‌خوام بحثشو بکشم وسط فرار می‌کنه از بحث میک اعصاب ندارم و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم کاملا واضحه قطع رابطه کن...شاید اولش سخت باشه ولی عمر و جوانیتو هدر ندادی دیگه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

تعجبم از اینه ک داری ادامه میدی

وقتی میگه اهل ازدواج نیستم ولی ادامه بدیم یعنی معلوم نیست ب چی میخاد برسه؟؟؟؟

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

کمک بزرگم بهت اینه:بلاااااکش کن 

قبل ازاینکه کل فرصت های زندگیتو بسوزونه وابسته و داغونت کنه تهشم بگه من که گفتم اهل ازدواج نیستم خداحافظ بعدم بره با نوه عموی خاله زنداییش که مامانش صدسال پیش براش نشون کرده جلوی چشمت  ازدواج کنه بعدم برگرده بگه این ازدواج واسه دل ننم بود والی من تورو دوست دارم!!!!!😐😐😐😐😐

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

فقط کاری نکن ک روحت اسیب ببینه همین بندازش کنار مرتیکه رو مگه تو عروسکی اخه

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏