2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 21 پست

به زندگی متاهلی علاقه ندارم فک کنم ینی علاقه به تعهد و وفاداری ندارم؟! 

اگه اینطوریه که شمام الان باید جدا تموم کنی این رابطه ی سمی رو

البته درک میکنم که از نظر احساسی چه حسی داری🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤

والا پسرا از 99 درصد روابطی که با دخترا دارن قصد ازدواج ندارن همزمان با چند تا دختر رابطه دارن با یکیشون امکان داره ازدواج کنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌ کاملا درکتون میکنم خودم چندین ساله با شخصی هستم و‌کاملا به وضوح گفت شرایط ازدواج نداره از طرفی هم خیلی ابراز علاقه میکنه نمیدونم منظورش چیه و خودم گاهی خودمو امیدوار میکنم میگم شاید زمانی نظرش عوض شد ولی خواستگار خوبی پیدا بشه قطعن ازدواج میکنم چون خودش نظرشو گفته و من الان تعهدی ندارم بهش...بچه ها بنظرتون نطرش ممکنه عوض بشه

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

منم اینجوری بود کات کردیم ولی من همش تو فکرشم ی لحظه از فکرم نمیره 😞😞همش میخوام پیام بدم ولی نمیتونم

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
اگه تو قصدت ازدواجه اون دوستی این رابطه سرانجامی نداره و کات کن. همین که آدم صادقیه و راستش و بهت گف ...

باهاش حرف زدم گف نمیخوام تورو از دستت بدم بعد تو من چیکار کنم منم گفتم اگر میخوای ۸ماه برا یه رابطه دیر نیس میخوام ک بدونم جایگاهم تو زندگیت کجاس

کمک بزرگم بهت اینه:بلاااااکش کن  قبل ازاینکه کل فرصت های زندگیتو بسوزونه وابسته و داغونت کنه ت ...

باهاش حرف زدم گفت نمیخوام از دستت بدم من بعد تو چیکار کنم و فلان گفتم منم بچه نیستم و هشت ماه برا یه رابطه دیر نیس فکراتو بکن و فردا بهم نظر قطعی تو بگو