با پسری دوست شدم ک بعد از ۸ ماه دوستی بهم گف علاقه ای ب زندگی متاهلی ندارم منم گفتم منم دختر دوستی نیستم گف مال ما ک دوستی نیس اگدوستی بود خیلی وقته پیش تموم میشد من واقعا دختر دوستی نیستم ب خودشم از اول گفتم اونروز گف تو از هر نظر ایده آلی قیافه هیکل اخلاق من ب زندگی متاهلی علاقه ندارم من چی بگم بهش و چیکار کنم و وقتی میخوام بحثشو بکشم وسط فرار میکنه از بحث میک اعصاب ندارم و...
من کاملا درکتون میکنم خودم چندین ساله با شخصی هستم وکاملا به وضوح گفت شرایط ازدواج نداره از طرفی هم خیلی ابراز علاقه میکنه نمیدونم منظورش چیه و خودم گاهی خودمو امیدوار میکنم میگم شاید زمانی نظرش عوض شد ولی خواستگار خوبی پیدا بشه قطعن ازدواج میکنم چون خودش نظرشو گفته و من الان تعهدی ندارم بهش...بچه ها بنظرتون نطرش ممکنه عوض بشه
🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%
کمک بزرگم بهت اینه:بلاااااکش کن قبل ازاینکه کل فرصت های زندگیتو بسوزونه وابسته و داغونت کنه ت ...
باهاش حرف زدم گفت نمیخوام از دستت بدم من بعد تو چیکار کنم و فلان گفتم منم بچه نیستم و هشت ماه برا یه رابطه دیر نیس فکراتو بکن و فردا بهم نظر قطعی تو بگو