2777
2789
عنوان

مهاجرت به دبی

79436 بازدید | 142 پست

سلام به همممممه دوستای گل،من تازه واردنی نی سایت شدم

کسایی که دبی زندگی میکنن میشه ازشرایط رفتن به دبی روبگید؟؟؟همسرم۸ساله که درزمینه عمران فعالیت میکنن،هم طراح هستن وهم بسازبفروش دارن

خودمم درحال تحصیل تورشته معماری هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم . رفتن به دبی خیلی سخته . یعنی اقامت به ایرانی نمیدن .اگر هم بدن بسیار مشکله .شوهر من یه عمره اونجا کار میکنه ویزاش کنسل شد و بعد از اون دیگه اقامت ندادن . مثلا اگه یوقت بتونی بگیری هم حدود ۱ میلیارد برا هر نفرتون در میاد

سلام عزیزم . رفتن به دبی خیلی سخته . یعنی اقامت به ایرانی نمیدن .اگر هم بدن بسیار مشکله .شوهر من یه ...

اخ چقدبد،شوهرتون الان اومدن ایران؟؟؟؟

واقعادیگه اینجاجای موندن نیست😔

شوهرت در حال حاظر اونجا هست

نه عزیزم،شوهرم ایرانه اماهرطورشده میخوایم بریم ازاینجا

پیشنهادکاری واسه عمان وکاناداازشوهرم شدکاراشونم واسه کانادا انجام دادن اماتصمیم گرفتیم کشورای عربی بیایم که نزدیک تره ب خونواده هامون

اخ چقدبد،شوهرتون الان اومدن ایران؟؟؟؟ واقعادیگه اینجاجای موندن نیست😔

نه با ویزای سه ماهه میره و اونجا شرکت مال آشنا هست بهش کار میدن . ولی دولت امارات نمیزاره کسی با ویزای توریستی کار کنه اگه بفهمه اخراج میکنه. ولی اگه بتونید اقامت بگیرید برا پول جمع کردن عالیه ولی برا زندگی ریسکه . دولت امارات یهو میزنه مقیم هارو اخراج میکنه . یهو دیدی بعد از ۲۰ سال زندگی توی امارات اخراج شدی 

نه عزیزم،شوهرم ایرانه اماهرطورشده میخوایم بریم ازاینجا پیشنهادکاری واسه عمان وکاناداازشوهرم شدکاراش ...

برای عمان هم اون شخصی ک پیشنهادکاردادن مورداعتمادمون نبود

نه عزیزم،شوهرم ایرانه اماهرطورشده میخوایم بریم ازاینجا پیشنهادکاری واسه عمان وکاناداازشوهرم شدکاراش ...

اشتباه نکنید اگه میتونید برید کاندا . دبی خیلی سخت میگیرن بهتون احتمال ویزا شدنتون خیلی کمه چند سال پیش حدود ۲۰۰۰ تا مقیم رو الکی اخراج کرد. با ایرانی ها بدن 

نه با ویزای سه ماهه میره و اونجا شرکت مال آشنا هست بهش کار میدن . ولی دولت امارات نمیزاره کسی با ویز ...

چقدبده اینطوری،اره واسه پول جم کردن خوبه واینکه کیفیت زندی خیلیییی خوبه