2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

875 بازدید | 28 پست

همسر من حتی برای حرفای معمولی هم از حرفای رکیک استفاده میکنه. البته جلوی بزرگترا یا خیلی های دیگه بددهن نیست ولی وقتی خودمون دوتاییم یا با دوستاشه بیش از حد اینطوریه. اخه آدم از یک فرد تحصیل کرده توقع نداره. من خودم خیلی مودبم و به انرژی کلمات معتقدم و به ندرت از این حرفا استفاده میکنم. چند بارم بهش گفتم ولی عوض شدنی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خودش نیس اون متاسفانه درس نمیشه مطمئن باش خودش دوس نداره وحالش بهم میخوره

پیش تو چون صمیمی ذات واقعیش مشخص میکنه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بددهنی رو اگه برخورد نکنی از اول هرروز وسیعتر میشه. یه فامیل داریم بچه اش توی سه سالگی به پدرش دیو... و جا... و به مادرش ... و ... میگه.جالبه اونا هم غش میکنن از خوشحالی.

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم

عقیم المغزه😐

نمیتونه کلمات بهتر به کار ببره 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
😂همشون لنگه همن خدا فرشته ای ب نام زن افرید تا انسانشون کنن 

جنس بدی های زن فرق میکنه و متاسفانه شدیدتره

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم
بددهنی خیلی بده منم هستم موقعی ک عصبی میشم باید فحش بدم تاخالی شم اونم ب خاطر اینک بچه بودم میدیدم ب ...

تو حتی اسم کاربریت هم فحشه😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

شوهر منم بددهن بود ولی به مرور خوب شد .هر وقت بددهنی میکنه فقط سکوت کن تا خودش خجالت بکشه .بعد در آرامش بگو این کار را دوست نداری و خیلی اینو بگو که از تو که تحصیل کرده ای انتظارم بیشتره عزیزم 

شوهر منم خیلی خیلی خیلی بد دهن بود هرکاری میکردم مراعات نمیکرد تا اینکه منم شروع کردم مثل خودش حرف زدن ، وقتی مثل خودش بددهنی کردم‌ فهمید چقدر رفتارش و کلماتی که میگه وحشتناک و زشته خدارو شکر از اون موقع خیلی کمتر شده بد دهنیش،،