همسر من حتی برای حرفای معمولی هم از حرفای رکیک استفاده میکنه. البته جلوی بزرگترا یا خیلی های دیگه بددهن نیست ولی وقتی خودمون دوتاییم یا با دوستاشه بیش از حد اینطوریه. اخه آدم از یک فرد تحصیل کرده توقع نداره. من خودم خیلی مودبم و به انرژی کلمات معتقدم و به ندرت از این حرفا استفاده میکنم. چند بارم بهش گفتم ولی عوض شدنی نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بددهنی خیلی بده منم هستم موقعی ک عصبی میشم باید فحش بدم تاخالی شم اونم ب خاطر اینک بچه بودم میدیدم ب ...
شوهرت چیزی نمیگه اونوقت
دوستانی که شوهرشان دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی میکنه مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند و یا خانواده شوهر دخالت میکنند کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد میکنه برای حل این دغدغه ها میتوانید خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن ........؟؟؟؟. پاسخگو هستیم ...........
خودت لذت میبری ولی از دید بقیه خیییلی زشته مخصوصا واسه ی خانم یکی از همکلاسی های من اینجوریه واقعا ...
من با مردا اینجوری حرف نمیزنم حتی تو دعواها یا بحثام فحش نمیدم اصلا
ولی با دوستای خودم که دختر باشن چرا اونام صمیبن بی ادبی نیست یه جور صمیمته نکه از حرف زدن یا چیزای رکیک گفتن نیت بدی داشته باشن کلا شوخی حسابش کن حتی گاهی به صمیمت بیشتر کمک میکنه😂
دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد سعادت ان کسییابد که از تن ها بپرهیزد