2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 28 پست
شوهرت عین منه😍😂خیلی خوبه که اصلا فحش دادن لذت بخشه روح ادم جلا پیدا میکنه وقتی میگی.....🤐🤐

خودت لذت می‌بری ولی از دید بقیه خیییلی زشته مخصوصا واسه ی خانم

یکی از همکلاسی های من اینجوریه واقعا چندشم میشه باهاش حرف بزنم انقدر که بی ادبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت لذت می‌بری ولی از دید بقیه خیییلی زشته مخصوصا واسه ی خانم یکی از همکلاسی های من اینجوریه واقعا ...

اینکه دیگران چه حسی بهشون دس میده برام مهم نیس مهم اینه که من لذت میبرم

بعدشم بدون بی تربیتی نمیشه خندید و خندوند بنظرم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
بددهنی خیلی بده منم هستم موقعی ک عصبی میشم باید فحش بدم تاخالی شم اونم ب خاطر اینک بچه بودم میدیدم ب ...

شوهرت چیزی نمیگه اونوقت

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
خودت لذت می‌بری ولی از دید بقیه خیییلی زشته مخصوصا واسه ی خانم یکی از همکلاسی های من اینجوریه واقعا ...

من با مردا اینجوری حرف نمیزنم‌ حتی تو دعواها یا بحثام فحش نمیدم اصلا

ولی با دوستای خودم که دختر باشن چرا اونام صمیبن بی ادبی نیست یه جور صمیمته نکه از حرف زدن یا چیزای رکیک گفتن نیت بدی داشته باشن کلا شوخی حسابش کن حتی گاهی به صمیمت بیشتر کمک میکنه😂

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد                         سعادت ان کسییابد که از تن ها بپرهیزد
اینکه دیگران چه حسی بهشون دس میده برام مهم نیس مهم اینه که من لذت میبرم بعدشم بدون بی تربیتی نمیشه ...

چه عجیب یعنی همیشه تو خانواده در حال زدن حرف های بی ادبی هستین با بخندین ؟؟؟

بنظر میاد شما شاد بودن رو بلد نیستی بی ادبی رو با شادی اشتباه گرفتی 

چه عجیب یعنی همیشه تو خانواده در حال زدن حرف های بی ادبی هستین با بخندین ؟؟؟ بنظر میاد شما شاد بودن ...

حب‌این نظر توئه و نظر دیکران برام اهمیتی نداره

همینکه با شوهرم ۴ تا شوخی +۱۸ میکنم میخندیم باهم برام خیلی باارزشه

بجای اینکه صداش کنم حاج اقا بفرمایین

با دوتا شوخی بی‌تربیتی جغتمون میخندیم

اصلا چه ربطی دارن اینا که میگی ؟ 🤣

تو میگی حرف و شوخی‌جنسی بده من‌میکم خوبه

از گفتن کلمه+۱۸ عبایی ندارم پیش دوستام و همسرم

ادم با همسرش شوخی نکنه حرف زشت نزنه با کی بزنه