2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 20 پست
قطره ایورپیل بگیر از عطاری تو گوگل بزن برات  میاد ک چقدر خوبه

عزیزم میشه بگی یه قطره که اندازه یه نقطه رو میگیره چجوری سر به این گندگی رو پوشش میده مثلا در نظر بگیر قطره رو بزنم به جلوی سرم پشت سرم چی میشه؟

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بره حموم و موهاشو پر نرم کننده بزنه و با شونه مخصوص شونه بزنه،بعدشم اسپری دای لیس بزنه به موهاش و یه شب بمونه و روز بعد بره حمام.کاامل ریشه کن میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم میشه بگی یه قطره که اندازه یه نقطه رو میگیره چجوری سر به این گندگی رو پوشش میده مثلا در نظر بگ ...

با روغن بادام تلخ قاطی میکنی میزنی بعد ک از حمام اومدی موهاتو سدر ک تلخ اگه اینستا داری بزن شپش سر میاد وی خانمی هم بود خودش میاد خونت تمیز میکنه موهاتو 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
با روغن بادام تلخ قاطی میکنی میزنی بعد ک از حمام اومدی موهاتو سدر ک تلخ اگه اینستا داری بزن شپش سر م ...

این خانم رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟هرچقدرم پول بخواد میدم

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
این خانم رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟هرچقدرم پول بخواد میدم

تواینستا بزنید شپش سر من شماره اشو داشتم پاک کردم پیجش میاد 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین