2777
2789
ممنون از پاسخگویی.. چه حیف ما دخترا بعضیامون انقدر ساده ایم فرتی گول میخوریم... اما ای کاش راهی بود ...

شما خودتون رو به خدا بسپارین خدا هم خودش میدونه که چه کسی رو سر راه شما بزاره که واسه شما بهترین باشه 

اگر ما یه کم از اون اعتمادی که یه کودک به مادرش رو داره ما هم به خدا داشتیم الان به طور قطع وضعمون این نبود

اما یادمون نره که خود خدا میگه وَمَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا 

ینی اگه زمین و زمان و تمامی مسیر های کائنات به روی تو بسته بشه اگر تقوای الهی پیشه کنیم خدا راهی جلو پای ما قرار میده که حتی فکر رو هم نخواهیم کردو همین طور اگر ایمان بیارم به خدا خدا خودش قسم خورده که از ما دفاع میکنه =إِنَّ اللَّهَ يُدَافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ 

معنی: قطعاً خداوند از كسانى كه ايمان آورده‌اند دفاع مى‌كند، بى‌شك خداوند هيچ خيانتكار ناسپاسى را دوست ندارد.

يكى از وعده‌ها و سنّت‌هاى الهى، نصرت و دفاع از مؤمنين است و خداوند اين دفاع و حمايت را به عنوان يك حقّ، بر خود لازم فرموده است: «وَ كانَ حَقًّا عَلَيْنا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ» «1» البتّه معناى دفاع و نصرت الهى، هميشه دفاع و نصرت فورى و كوتاه مدّت نيست، بلكه دفاع دراز مدّت را نيز شامل مى‌شود، زيرا در آيات ديگر مى‌فرمايد: «وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ»* آرى، ممكن است در يك درگيرى و جنگ، مؤمنين به ظاهر شكست بخورند ولى اهداف و تفّكر آنان پيروز شود، چنانكه ابن ملجم، حضرت على عليه السلام را به شهادت رساند، ولى آيا خداوند او را حمايت كرد يا على عليه السلام را؟ نام على، فرزند على، كتاب على، مناجات على، عزّت على، شيعه‌ى على و تفكّر على سرانجام به پيروزى رسيد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم رمان؟؟

بیخیالش شو

رمان جالبی نیس

فضای خوبی هم نداره من توصیه نـمیکنم اما بازم حق انتخاب رو به عهده خودت میذارم

اسمش جاده های پاییزی هست

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

دوس پسر منم همینجوره البته قصدمون اشنایی هس برای ازدواج

نمیفهممش 

همشم میگم ۴تا کلمع حرف در مورد چیزای دیگه بزن همش اینارو نگو 

نیم ساعت درست میشه باز برمیگرده سر همین

از یه طرفم فک کنم میخواد راضبم کنه به ازدواج

عزیزم زیادی احساسیه😄😂

این روانیُ خودت ساختی پس به چی زُل میزنی ":)             باید فراموشت کنم ، چندیست تمرین می کنم من می توانم می شود ، آرام تلقین می کنم با عکس های دیگری تا صبح صحبت می کنم با آن، اتاق خویش را بیهوده تزئین می کنم سخت است اما می شود در نقش یک عاقل روَم،ن شب دعایت می کنم  ن صبح نفرین می کنم حالم ن اصلا خوب نیست ، تا بعد بهتر می شوم فکری برای این دل ِ تنهای غمگین می کنم:)
شما خودتون رو به خدا بسپارین خدا هم خودش میدونه که چه کسی رو سر راه شما بزاره که واسه شما بهترین باش ...

حق باشماست. اعتماد به خدا خیلی خوبه اما خدا هیچوقت جای ما تصمیم نمیگیره و بایستی خودمون انتخاب کنیم.

متشکرم ازتون. کامنتتون الهام بخش بود

به دریا بنگروم دریا ته وینم...
خب بلافاصله بهش بگین که میخواین خانوادتون رو در جریان بزارید یا بیاد خواستگاریتون ، تمامممممم  ...

درسته.. اما یه سریام هستن حتی میام باهات ازدواج میکنن اما خب دوست ندارن.. حالا با انگیزه های دیگه..

یا اینکه فکر میکنن دوست دارن.. یعنی احساسشون رو خودشونم درست درک نکردن..

حتما یه راهی باید باشه که بشه تشخیص داد..

به دریا بنگروم دریا ته وینم...
بابا چن روزه اشنا شدیم چ عشقی اخع ادم با عکس عاشق میشه  اون33  من20

عزیزم همه پسرا روزای اول از این حرفا میزنن شو۶ر من حتی من میگفتم اشپزی بلد نیستم بهم میگف چه شود من میشم موش ازمایشگاهی تو خانم فقط نکشیمون

الان اینو بهش میگم میگه ممکن نیس من این حرف رو زده باشم😂

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

بزار یه چیزی بگم شوهرم من زمان دوستی اینجوری بود باور کن بخدا بدترین سختی مشکلات فوش هاش کتکاش عقیم بودنش حتی دوران دوستی بوسم کرد بعدش که ازدواج کردیم من دوسش نداشتم ها اصلا همش زوری بود حتی زمان دوستی بعدش گف همش بخاطر این بود که مال خودم باشی تو خر کی باشی شایدم آدم با آدم فرق میکنه 

خیلی زیادن اینارو شات گرفتم فقط  چرا اینجوریه

بگو راس میگی 100 تومن برن کارتم از 50 جا بلاکت می‌کنه خاهر🙃😂😂😂😁

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️