2777
2789
بچه ها اگه شبیه این چتا بعد سه سال رابطه گفته بشه حالا برعکس مثلا دختر ب پسر بگه هم ایراد داره؟

بعد سه سال؟؟؟؟؟ بی خیال بابا دختر چرا غرورشو بشکنه به خاطر کسی که سه سال رفته ؟

من که اصلا موافق این کار نیستم 

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد سه سال؟؟؟؟؟ بی خیال بابا دختر چرا غرورشو بشکنه به خاطر کسی که سه سال رفته ؟ من که اصلا موافق ای ...

نه میگ سه ساله در ارتباطیم.. اینجوری میگیم ب هم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اسی من حالم به هم خورد از این پسررررر

وای خداااا 😖😖😖

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

😂😂😂😂مثل‌پسرای‌19/20ساله‌اس😂😂😂😂😂😂

زندگی کردن گناه نیست ..
آنچه باعث گناهش میشود افکار پوچی است که
پر از حرف های مردم است ..!
~خودمان باشیم..

Delii_83#  

اینم واسه امضات 😁خودم نوشتم 

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

زندگی کردن گناه نیست .. آنچه باعث گناهش میشود افکار پوچی است که پر از حرف های مردم است ..! ~خودمان ب ...

عالی بود

اسی‌همه‌روبذااار😂😂😂😂😂😂😂روح‌وروانم 

شادشدد😂😂😂😂😂😂😂😂

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩